Mönchengladbach åkte på stryk senast och är ute efter revansch här. Motståndarna Frankfurt har fyra raka kryss bakom sig och trivs bra på bortaplan. Jämn match att vänta och jag kliver in på ett spel här!

Mönchengladbach – Frankfurt
Spel: Mönchengladbach över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.91 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 17.30

Mönchengladbach är som dag och natt på sin hemma respektive bortaplan. Hemma har man 4 raka segrar på 4 matcher och imponerande 13-2 i målskillnad. Senaste besegrade man topplaget Dortmund med 2-0 och nu ställs man mot enklare motstånd än det. Faktum är att man gjort 2 mål eller fler i samtliga lagets hemmamatcher den här säsongen och det talar för mitt spel här. Man har flera vassa offensiva spelare i framförallt Max Kruse och Raffael som gjort 9 mål tillsammans den här säsongen. Jag väljer att lägga 2 units på ett målskyttespel på Max Kruse i den här matchen då vi får fina 2.88 hos Bet365 på att han gör mål i matchen. För en spelare som gjort flest mål i laget och som dessutom har hand om straffarna för laget så känns det givet att lira! Mönchengladbach är ett offensivt lag som ofta anfaller med mycket folk och det är lite bära eller brista för laget som ofta är inblandade i målfester!

Frankfurt har spelat in 3 poäng färre än Mönchengladbach så ni kan vänta er en jämn match mellan lagen där hemmalaget givetvis får ses som favoriter men Frankfurt är inte ofarliga på något sätt. Faktum är att Frankfurt trivs bättre på resande fot än på sin hemmaplan och på bortaplan har man 4 raka utan förlust nu då man spelat 1-1 i två raka matcher mot Freiburg och Stuttgart och innan det besegrade man Werder Bremen med 3-0 och svaga Braunschweig med 2-0 så laget är vassa på bortaplan. Nu möter man tufft motstånd i Mönchengladbach som är ruskigt hemmastarka men nog kan man utmana om segern här och pillar man in en boll så måste Mönchengladbach göra två mål vilket gynnar vårt spel.

max-kruse-vom-sc-freiburg-erhielt-die-note-2-258375
Max Kruse gör 2 mål för Mönchengladbach ikväll?

Mönchengladbach har defensiva problem inför den här matchen då man saknar Alvaro Dominguez, Filip Daems, Håvard Nordtveit och avstängde Martin Stranzl i den här matchen.
Frankfurt har inga nya skade/avstängningsbekymmer inför den här matchen utan man saknar fortsatt Rosenthal och Schwegler här.

Kort summering:
Mönchengladbach har som sagt defensiva problem vilket öppnar upp bakåt och kan leda till en målrik match och det talar för mitt spel här då Mönchengladbach har en riktigt vass offensiv som gör mycket mål. Som ni kunde läsa ovan så har man gjort 2 mål eller fler i lagets samtliga hemmamatcher i ligan. Motståndarna Frankfurt är inget skräpgäng utan de kommer säkerligen bjuda upp till en bra match och att en match blir målrik i Bundesliga är inte ovanligt. Jag tror det blir det här och Mönchengladbach kommer vara över 2 mål tidigt i matchen!