Monaco jagar fortfarande PSG i franska ligan men avståndet krymper aldrig märkvärt utan man fortsätter jaga i motvind. Idag ställs man mot ligatrean Lille så räkna med en tuff drabbning mellan två lag som vill vinna matchen. Jag har hittat ett kul spel här.

Monaco – Lille
Spel: Dimitar Berbatov gör mål i matchen
Odds: 2.80 @ Bet365
Insats: 3/10
Spelstopp: 21.00

Berbatov stod för en bra insats senast i matchen mot Lyon där Monaco vann med 3-2 efter ett par minst sagt tursamma domslut då målen föregicks av offsidelägen. Målen blev dock godkända och Berbatov visade prov på att han växer som spelare när man möter tuffare motstånd. Då mötte man femman Lyon och idag väntar trean Lille och en seger är nästintill ett måste för Monaco om man skall hänga på PSG som ligger 11 poäng före med en match mer spelad. Förlorar man här så är det i stort sett helt kört för laget plus att Lille tar ett steg närmare Monaco som alltså ligger tvåa i tabellen.

Det är matcher som denna som Berbatov passar som allra bäst i då han alltid höjer sig och för det mesta också petar in en boll. Man visade mot Lyon att man har en bra offensiv och nu vänder man hem till sin hemmaplan där man är ännu vassare och i en stormatch som denna så lär det vara full fart framåt från start. Man ser tydligt att Berbatov har fått den nytändning han sökte när han gick till Monaco och han är en typisk spelare som kan vara osynlig en hel match för att sedan peta in segermålet så att sätta en peng på honom känns helt klart värt i match som denna.

Matchen går att se i tv4-sport ikväll med start 21.00 och jag tycker att en tv-peng på Berbatov som målskytt i den här matchen är befogad!