Då ska det avgöras vem som återvänder till Elitserien tillsammans med Växjö. Jag har det hela klart för mig. Häng med.

Modo – Södertälje SK
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.95 Expekt
Spelstopp: 2011-04-08 19:00

Ja så ska det då avgöras och Modo har allt i egna händer inför fansen hemma. Det får nog ses som en skräll att man just befinner sig i kvalet med tanke på den rutin och det lag man faktiskt har, visst skulle man ha slutat långt ner i tabellen denna säsong men så här var det nog inte många som trodde. Man har tack vare lite hjälp från andra lag samt ett par egna lyckade resultat hamnat just här där man har avgörandet i egna händer.

Södertälje har ett par riktigt dåliga resultat bakom sig i detta kval, hade man spelat sina kort rätt hade man kanske redan varit klara för Elitserien nu, istället är det vinna eller försvinna som gäller ikväll. Det är en hel del som står på spel, inte bara en Elitserieplats, det står en hel del pengar på spel för klubben också. Frågan är om man orkar med ett heltaggat Modo hemma med tanke på hur det sett ut mot lag som Örebro och Mora i kvalet hittills.

Jag tror faktiskt att Modo tar detta, man spelar hemma och bara det är en stor fördel, jag tycker också att Modo har det bättre laget och man besitter också mer rutin än Södertälje vilket kan visa sig vara det avgörande som behövs. Ettan spelas ikväll i en på förhand spännande match.

Lycka till.