Båda lagen har det svårt just nu och är på jakt efter viktiga poäng. En tät tillställning att vänta och spelet är givet. Häng med.

Mjällby AIF – Örebro SK
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.72 Bwin
Spelstopp: 2011-06-26 16:30

Mjällby fortsätter att gå tungt och senast blev det en ny förlust borta mot Syrianska som slutade 3-1. Man har svårt att få till heta målchanser och är överlag tama i anfallet. Försvaret är heller inte särskilt bra och man uppträder väldigt svajigt stundtals och släpper därmed också in en hel del. 1-1-3 på dom fem senaste och man ligger fortsatt under strecket. 2-1-3 hemma denna säsong.

Örebro föll som väntat i senaste matchen hemma mot Djurgården med 1-2 och formsvackan kan vara ett faktum. Man har ett par tveksamma insatser bakom sig och mot Djurgården visade man att man inte är riktigt lika vassa hemma som förra säsongen. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjätte plats. 3-1-2 borta denna säsong.

Mjällby saknar idag Daniel Ivanovski, Craig Hendersson och Patrick Osiako.

Örebro får klara sig utan Haddad och Bedoya.

Båda lagen är i desperat behov av poäng, Mjällby behöver alla poäng man kan få för att ta sig över strecket. Örebro behöver poäng för att inte halka efter topplagen ännu mer i jakten på titeln. Frågan är hur det är ställt med formen för Örebro egentligen, att Mjällby är helt under isen är inte nyhet för någon. Örebro har tidigare haft svårt för just Mjällby både borta och hemma. Sett till grundkapacitet så ska det skilja en hel del mellan lagen och den som är närmast att räta upp formen är Örebro.

Något målkalas tror jag inte det kommer att bli, en ganska tät match med få mål, jag tror att Örebro kan gå segrande ur detta med uddamålet men ett oavgjort resultat är inte långt borta. Under 2.5 plockas med på kupongen.

Lycka till.