I första omgången av Australian Open kvalet så ställs två stycken som lika gärna hade kunnat vara i final av kvalet emot varandra direkt, anser dock att en ska vara rätt stor favorit.

  • Matchen : Benjamin Mitchell v John-Patrick Smith
  • Liga : Australian Open Kval
  • Speltips : Mitchell att vinna matchen
  • Odds : 1.67 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 06.00

 

Benjamin Mitchell ifrån Australien anses som en stor talang i Australien, inte dock lika stor som Thanassi Kokkinakis men han ska komma in på ATP touren relativt enkelt i framtiden. Mitchell imponerade på mig förra året på challenger touren, speciellt när han spelade på hemmaplan i Australien. Han besitter en bra serve för sin ringa ålder (född 1992) och sedan har han en forehand som han gillar att spela aggressivt med. Har även blivit bättre vid nätet efter att ha spelat mycket dubbel i slutet av året med Kokkinakis vilket dom gjorde väldigt bra.

John-Patrick Smith också ifrån Australien är egentligen en dubbelspecialist för mig, han försöker på singel touren på Challenger men det går halvdant, han förlorar matcher han ska vinna alldeles för ofta och har egentligen enligt mig bara en serve och nätspel. Tycker att Smith’s returer är alldeles för halvdana för att han ska kunna etablera stort tryck i motståndarens serve.

I den här matchen kommer vi se två stycken bra servare emot varandra, retur spelet kommer avgöra och där anser jag att Mitchell är minst en klass bättre än Smith. Enda orsaken varför jag inte investerar mer är för att båda spelar på hemmaplan och australiensare har en tendens till att spela över sin förmåga på hemmaplan så därför fegar jag med 3 units.

Lycka till!

/Lidde