Här ställs Australiensaren Benjamin Mitchell emot Marco Chiudinelli som inte har visat något form på senaste och får allt för jämnan spela jämna matcher emot sämre spelare, formen talar för Mitchell och det gör även detta spelet.

  • Matchen : Benjamin Mitchell – Marco Chiudinelli 
  • Liga : Challenger Busan
  • Speltips : Mitchell +3.5 games i matchen
  • Odds : 1.85 @ Nordicbet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 08.30

 

Benjamin Mitchell ifrån Australien är en spelare som trivs utmärkt på snabba underlag, han har en bra första serve och en väldig forehand som han gillar att trycka till med. Han imponerade emot Samuel Groth i första omgången och körde över honom i första set och då fick Groth nog och bröt matchen. Han returnerade riktigt bra och servade bra igenom första set. Mitchell har varit småskadad på slutet men visade i förra matchen att han är fit for fight igen och han har en chans att vinna denna matchen också.

Marco Chiudinelli ifrån Schweiz är en spelare som är riktigt svår att läsa, han har en bra första serve och en forehand som han spelar väldigt flakt med. Hans form är sisådär, han vann över Ti Chen i första omgången i en jämn match där han inte imponerade och nu ställs han emot en svårare motståndare. Marco’s returer i den matchen var relativt bra men det är inte så mycket att säga om då Chen inte är i närheten av lika bra servare som Mitchell är och då lär han få större problem att bryta honom.

Dom möttes för en vecka sedan då Mitchell fortfarande hade problem med en skada men han visade som sagt i första omgången att skadan inte är ett bekymmer längre och att han nu har en chans att rubba Marco rejält. Om Mitchell spelar som han gjorde i första omgången ska detta handikapp spelet inte vara något problem.

Lycka till!

/Lidde