Returmöte i den spanska cupen, där skrällen Mirandes har ett hyfsat utgångsläge inför kvällens match mot Espanyol. Mirandes hade 2-0 i det första mötet, men Espanyol vände mirakulöst på steken till 3-2. Espanyol var dock det bättre laget matchen igenom och förtjänade en vinst. Har hittat ett spel med ett oväntat högt odds här, så jag testar en slant!

  • Match: Mirandes – Espanyol
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2.15 (expekt)
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21.00

Mirandes har överraskande bra chans till att ta sig till en semifinal i den spanska cupen. Man har hittills slagit ut lag som Villarreal och Racing, vilket tyder på en bra styrka i laget. Nu är inte Villarreal och Racing några topplag i la liga, men det är fortfarande starkt gjort. Man är gott gåendes även i den egna ligan och har nu två raka vinster där. Mycket av Mirandes spel kretsar kring lagkaptenen Infante och han håller faktiskt en hög nivå för att spela i tredjeligan.Man beräknas ställa upp med i stort sett samma lag som senast mot Espanyol.

Espanyol har bra form och har inte förlorat i ligan på snart två månader. I helgen spelade man ligamatch mot Granada på hemmagräs, en match som vanns med komfortabla 3-0. Man har lite skadebekymmer i truppen då både Garcia och Vazquez saknas till dagens match, men även utan dessa spelare så ska man ha bra chans mot Mirandes. Spelare som Weiss och Thievy ska kunna skapa en hel del chanser mot den här typen av motstånd.

————————————————————————————–

Mirandes måste gå framåt här för att vända på det 3-2 underläge man har med sig från första mötet. Man är inte vana med att föra en match mot ett sånt här bra lag och kommer givetvis åka på en del kontringar, som jag tror Espanyol kan utnyttja. Det är en stor dag för samtliga spelare i Mirandes och man kommer springa tills man stupar, då är det lätt hänt att man glömmer spela med huvudet. Tror på en Hawaii-match som Espanyol klarar minst ett kryss i.

Testar även 1/10 units var på två målskyttar i matchen, det är Infante (2.75 @ bet365) och Weiss (4.33 @ bet365).

/e@sy