Inatt kan Minnesota säkra slutspelsplats och man tar emot ett av Eastern Conference bästa lag, Boston. Wilds har spelat två tunga matcher på slutet och spelade så sent som igår mot Winnipeg på bortaplann där man vann med 1-0. Känslan är att de två senaste matcherna sitter kvar lite i benen och därför ska jag testa ett skottspel till nattens match.

  • Match: Minnesota – Boston
  • Speltips: Boston flest skott (regular time)
  • Odds: 1.90 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 9/4, 02.05

Minnesota kan inatt säkra slutspelsplatsen om man har resultaten med sig. I vilket fall ser det väldigt bra ut oavsett vad som händer efter denna match. För ett par dagar sedan så spelade vi samma spel fast på Minnesota när de mötte Pittsburgh, men rök tyvärr på ett ynka skott. Idag tar vi nya tag även fast vi den här gången väljer att spela på Boston att skjuta flest skott. Wilds spelar sin tredje match på fyra dagar och de två tidigare har förmodligen varit påfrestande både fysiskt och psykiskt. Segern igår var stark och Ilya Bryzgalov höll nollan för andra matchen i rad. Känslan är inatt med tanke på att man matchats hårt på slutet så kommer man ta det lite lugnare idag. Idag möter man också ett formtoppat lag som är otroligt bra framåt och min feeling innan matchen är att man kommer försöka vara extra tighta bakåt. Med tanke på att det gäller såpass mycket så tror jag också det kommer vara tight som vanligt när Wilds spelar hemma, men att Boston är starkare offensivt och vinner skotten på det. Den stora anledningen är att man matchats hårt på slutet.

dm_140304_Bruins_Panthers_Highlight

Boston är det klart starkaste laget i Eastern Conference enligt mig. Man är en maskin som i formtopp nästan är helt ostoppbar. De senaste matcherna har varit lite upp och ner, men en sak är säker och det är att de skapat väldigt mycket målchanser. De möter ett av de starkaste defensiva lagen i ligan idag och det kommer givetvis blisvårare att ta sig in på mål. Däremot så är Bruins också bra bakåt och ska man jämföra offensiv spets så är det Boston som är det klart starkaste laget. Wilds har vunnit skotten många gånger på sin hemmais, men jag tror att ett par sega ben kan spela in samtidigt som man har väldigt mycket att spela om. Boston har inte mycket att spela för och kommer säkerligen släppa loss framåt, vilket såklart även kommer gynna Minnesota offensivt, men ser ändå Boston som det största hotet offensivt.


Många viktiga mathcer på slutet är den stora anledningen till detta spel. Boston är vassare offensivt och har samtidigt bra koll defensivt. Känns även som att Minnesota har bra chans till att vinna denna match och skulle man väl ta ledningen så kommer man lägga sig på försvar skulle jag tro. Mitt spel denna afton blir Boston att få flest skott till oddset 1.90. Spelet finner ni hos bwin och spelas idag med 4 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden