Båda lagen har spelat ganska lika senaste tiden, Milton Keynes tog en viktig seger i senaste matchen och håller liv i sin dröm om play-off. Oldham har skärpt till sig i försvaret i dom senaste omgångarna och det har sett bättre och bättre ut, laget är nu obesegrat på dom två senaste och siktar här på den tredje.

Match: Milton Keynes – Oldham
Spel: Under 2.5
Odds: 1.91 @ Pinnacle
Insats: 7/10 units
Spelstopp: 15/2 16:00

Milton Keynes tog en mycket viktig men något oväntad seger i senaste matchen när man bortaslog Walsall med 3-0. Milton Keynes som i och med den segern satte stopp för en tre matcher lång svit med bara förluster, man har nu 1-1-3 på dom fem senaste. Laget som har play-off som mål ligger nog lite väl mycket bakom för att ha någon chans plus att formen inte varit den bästa senaste tiden, men bollen är rund. I tabellen ligger man på en 10:e plats. Milton Keynes hemma denna säsong har spelat 7-3-4 och 24/17 i mål vilket är helt ok, dock har hemmaspelet varit lite sämre under den andra halvan av denna säsong, man har endast tre vinster på dom senaste åtta försöken hemma. Ryan Hall som blev klar för klubben senaste veckan kan starta i denna match, Ryan Hall som tidigare spelade i Leeds kommer att finnas tillgänglig i klubben resten av säsongen, han gjorde ett kort inhopp i senaste matchen mot Walsall och det såg positivt ut. Dean Bowditch saknas fortfarande på grund av skada, Chris Long är borta då han återvände till Everton efter skada. Izale Mcleod fick chansen i förra matchen och spelade riktigt bra och kommer säkerligen får chansen i denna match direkt från start, i övrigt inget nytt i laget.

ryanhallmkdons

Oldham ligger på en 15:e plats i tabellen och har fyra poäng tillgodo ner till första platsen under strecket, laget behöver mer poäng för att kunna känna sig säkra från bottenstriden. Målet i denna match är utan tvekan att spela oavgjort för att för tredje matchen i rad vara obesegrade. I senaste matchen fick man 1-1 hemma mot Bristol City, i matchen innan den vann man borta mot Swindon med 1-0 vilket var riktigt bra och något oväntat. Man har förlorat ganska väntat mot topplagen senaste veckorna, men har även gjort det bra mot lag på den övre halvan av tabellen så helt ute ur leken är man inte. Borta denna säsong har man bleka 4-3-9 men man har senaste veckorna skärpt till sig i försvaret vilket resulterat i mindre antal insläppta mål, i åtta av dom senaste nio bortamatcherna har totalen slutat på under 2.5 mål. James Wesolowski förväntas vara tillbaka för Oldham i denna match, i övrigt inget nytt i laget.

Två ganska jämna lag som harvat på senaste tiden, på förhand luktar detta som målsnålt och det är också vad jag tror att denna match kommer sluta med. Oldham har skärpt till sig i försvaret senaste tiden och det har också märkts, Milton gör heller inte allt för många mål i sina matcher heller och ett oavgjort resultat här skulle inte förlora. Jag gissar på 0-0 eller 1-1 och spelar under 2.5 mål i denna match.