Oerhört mycket matcher för att vara en torsdag och både Svenska Cupen samt Europa League kval spelas. Jag hittar ett fint tips i ett möte mellan Milsami och St Etienne. Milsami som tyvärr fick se sig slagna i kvalet för Champions League, kämpar nu för att kunna nå gruppspelet i Europa medan St Etienne fått en tuff inledning i Ligue 1 och jagar en seger. Denna seger tror jag kommer idag då man i grund och botten är det mycket bättre laget. Häng med!

  • Match: Milsami – St Etienne
  • Spel: St Etienne 2/2 (halvtid/fulltid)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:30

UEFA Europa League

 

Hemmalaget Milsami som kommer från Moldavien, har precis startat igång sin säsong likt alla andra lag och kvalar nu till att nå Europa League gruppspel. Tidigare var man med Champions League kvalet men fick se sig besegrade av Skenderbeu med totala 4-0 efter två möten. Den insatsen var riktigt svag och man får ett stort F av mig. Man har dock ryckt upp sig lite genom att ha fått en fin inledning i sin inhemska serie med ett facit på 2-0-1, men det är trots allt ingen värdemätare. Idag möter man St Etienne som är ett oerhört tufft motstånd och efter det jag sett så tror jag inte man räcker till. Skenderbeu smiskade Milsami både på hemma och bortaplan, det tror jag även St Etienne gör.

Franska St Etienne har fått en tuff inledning på säsongen efter att ha förlorat mot Toulouse med 2-1, och sedan endast fått med sig ett oavgjort resultat mot Bordeaux då man släppte in en billig frispark på tilläggstid. Dessa motståndare är klart bättre än Milsami och jag tror att man äntligen kan få känna smaken av seger. Jag var imponerad av hur man presterade senast och spelar man lika bra idag så tror jag på vinst. Spik!

Så mitt lir går alltså till franska St Etienne. Då man är favoriter plockar jag istället ett annat spel där St Etienne ska leda i halvtid och vinna fulltid. 2/2 ger ett odds på över två gånger vilket är acceptabelt och jag lirar med en insats på medel!