Derby dags i London och matchen är given på tipset. Häng med.

Millwall – West Ham
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.40 Unibet
Spelstopp: 2011-09-17 13:30

Millwall har inte gått bra senaste tiden och tränaren Jackett är orolig för sin defensiv men också för sin offensiv som inte producerat något på ett tag nu. 1-2-2 på dom fem senaste och senaste vinsten kom hemma mot Nottingham 13 augusti. Millwall har inte mycket att rapportera om på skadefronten, anfallaren John Marquis kommer att vara tillgänglig igen.

West Ham har gått som tåget och är nu obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0, i senaste matchen vann man en tät match med 4-3 hemma mot Portsmouth. På resande fot har man varit 100% hittills och det lär nog fortsätta om man spelar som man gjort hittills. I och med att det är ett derby idag så är man egentligen inte på bortaplan i den bemärkelsen men ändå. Man har verkligen fått igång offensiven och det har sett bra ut även i defensiven. Frederic Piquionne är avstängd och det är också det enda som finns att rapportera.

Trots att det är ett derby så ska West Ham har en bra chans till tre poäng, Millwall har inte visat några tendenser som visar att man ska kunna hota West Ham idag. Hammers har spelat riktigt stabilt och man visar att man kommer att tillhöra toppen denna säsong vilket man också måste göra om man ska tillbaka till PL. Tvåan står sig bra och åker med på kupongen.

Lycka till.