Millwall är helt under isen och man har inte lyckats med mycket denna säsong. Ipswich kommer på besök och ser betydligt piggare ut och bör ha god chans till tre poäng idag.

Match: Millwall – Ipswich
Spel: Ipswich 0
Odds: 1.90 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 18/1 16:00

Millwall har gått riktigt tungt denna säsong och man ligger med en poäng till godo strax ovanför strecket. Man har lyckats med att endast ta en av dom senast erbjudna arton poängen vilket inte duger. 0-1-4 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 4-3-5 16/20 i mål. Det är nog bara en tidsfråga innan man hamnar under strecket.

ipswich

Ipswich har gått betydligt bättre och laget ligger på en nionde plats i tabellen och har god chans att ytterligare avancera uppåt i tabellen. 1-3-1 på dom fem senaste och i den senaste matchen förlorade man mot QPR med 1-3 hemma vilket var den första förlusten på länge för laget. 3-6-3 borta denna säsong och 16/15 i mål.

Ipswich har en mycket god chans att komma tillbaka efter senaste förlusten mot QPR, Millwall har inte övertygat alls denna säsong och har en en hel del att fixa i laget innan man kan börja producera något överhuvudtaget. Jag tror att Ipswich har en bra chans till full pott i denna match, och får man till sitt spel ska det vara vinst också. Millwall bör inte ha mycket att komma med, men bollen är rund och ett oavgjort resultat är inte en omöjlighet vilket gör att jag garderar upp det hela med att spela Ipswich 0.