Viktig match för båda lagen då dom står på 43 poäng inför denna match och det är bara 1 poäng ner till bottenstriden. Millwall har spelat riktigt bra i dom senaste omgångarna och gjort bra insatser mot lag i toppen. Doncaster har inte producerat mycket senaste tiden och får nog det svårt i denna match.

Match: Millwall – Doncaster
Spel: Millwall
Odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 21/4 16:00

Vilken insats Millwall stod för när man bortaslog Middlesbrough i senaste matchen med 2-1, en vinst som innebar att laget klev upp i säkerheten och ligger nu på en 20:e plats på 43 poäng, 1 poäng tillgodo och detta har nu idag chansen att utöka. Man är obesegrade på dom 5 senaste med 3-2-0 och hemma denna säsong har man spelat 5-8-8 med 25/33 i mål. Millwall har verkligen hittat farten precis när den behövdes och man har ett flertal bra insatser bakom sig nu. Richard Chaplow är förmodligen tillbaka i denna match, Ed Upson och Dan Shittu är skadade.

millwalldoncaster

Doncaster har haft det tufft en längre tid nu och man fortsätter att ha det svårt i sina matcher. I senaste matchen föll man hemma mot Derby med 0-2 vilket var väntat och laget har dragits med tunga skador under en längre tid nu vilket förklarar en hel del. Inför denna match ligger man på en 19:e plats på samma poäng som dagens motståndare och det är inte långt ner till bottenstriden. 1-0-4 på dom 5 senaste där enda vinsten kom borta mot Leeds i slutet på mars. Borta denna säsong har man spelat 2-6-13 med 12/37 i mål. Chris Brown förväntas vara tillbaka i denna match, Harry Forrester, Rob Jones och Bongani Khumalo saknas, osäkra på spel i denna match är Richie Wellens och Lucas Neill.

Millwall är svåra att stoppa nu, och i ärlighetens namn tror jag inte att Doncaster är rätt lag att sätta stopp för Millwall just nu. Millwall har spelat mot betydligt bättre lag än Doncaster senaste tiden och gjort riktigt bra matcher, Millwall har kanske inte den bästa raden hemma, men i denna match lär man nog visa fansen att man kan spela hemma. Doncaster har det fortsatt tungt och det finns inte något som pekar på att laget skulle vara nära en ljusning i formen, man dras dessutom fortsatt med skador som påverkar laget. Båda lagen behöver poängen i denna match då det inte är långt till bottenstriden men det är nog Millwall som har det som krävs i styrka för att fixa poängen i denna match. Vinst för Millwall spelas med måttlig insats.