Dags för FA- Cup spel i England. Millwall ställs mot Birmingham här och jag har hittat ett klart godkänt odds.

  • Match: Millwall – Birmingham
  • Tips: Birmingham 2 (Spel utan kryss)
  • Odds: 2,08 @ Betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 8/1 14.30

Analys:

Dessa lag har mötts 5 gånger under 2000-talet och hittills har Millwall aldrig lyckats vinna. Birmingham kommer att få en tuff match men oddset är bra och det skiljer trots allt en division emellan lagen. FA-Cupen är dessutom väldigt prestigefylld och ingenting som Premier League-lagen tar lätt på.

Millwall finns med på den övre halvan i The Championship och har gjort det bra på slutet. Formen är helt ok med 2-3-0 på de fem senaste matcherna. Millwall är också starka på hemmaplan och släpper sällan in mycket mål hemma på ”The Den”. Trots publiken i ryggen så får nog Millwall räkna med ett rejält tryck mot det egna målet, lite beroende på vilket lag motståndarna ställer upp med. Det finns inte heller så mycket namnkunniga spelare i Millwall som skrämmer Birmingham. Morison har gjort 9 mål i ligan hittills för Millwall och kommer bli farlig för Birmingham. Danny Shittu har spelat en hel del lanskamper för Nigeria och Kevin Lisbie har erfarenhet från Premier League från tiden när han spelade i Charlton. Detta skall ändå inte vara något som skrämmer Birmingham och jag tycker att Millwall är lite för stor favorit här och tror att dom får det svårt här idag.

Birmingham ligger ganska dåligt till i tabellen och har inte spelat speciellt bra på slutet. Dom vann dock senast borta mot Blackpool med 2-1 och kanske kan det vara ett steg i rätt riktning. Skademässigt är det bara Mcfadden som saknas till den här matchen och jag tror att många av de ordinarie spelarna får chansen även idag. Svenske Sebastian Larsson vilade senast och får kanske chansen här idag. Sedan finns det spelare som Zigic och Hleb som kan avgöra matcherna. Kvalitén i Birmingham är mycket större än hemmalagets här och dom bör vinna trots bortaplan. Jag säkrar dock upp med ett ”spel utan kryss” dvs insatsen tillbaks vid oavgjort.

Lycka till!

//Josef