Final från Challenger turneringen i Vicenza där John Millman ställs emot Inigo Cervantes-Hugeun.

  • Matchen : Millman – Cervantes
  • Liga : Challenger Vicenza
  • Speltips : Millman att vinna matchen
  • Odds : 1.93 @ Pinnacle Sports
  • Units : 7/10
  • Spelstopp : 15.00

 

John Millman ifrån Australien är på en ranking som är betydligt lägre än hans kapacitet, just nu 133 i världen men det är pga skador och dylika saker. Han kom tillbaka förra året ifrån en skada och var otroligt bra och startade även året på ett imponerande sätt men en skada gjorde att han kom av sig men nu börjar han komma tillbaka till en bra form. Han har slagit spelare som De Bakker, Rublev och Pavlasek vilket får ses som starkt, speciellt De Bakker som är väldigt bra på gruset. Gruset är inte Johns starkaste underlag men jag anser ändå att han är såpass bra att han ska slå Cervantes idag.

Inigo Cervantes ifrån Spanien är en renodlad grus spelare och det är här han plockar sina poäng dock kan jag inte minnas om detta är Cervantes första challenger final men han är inte en spelare som är där ofta iallafall det kan man lugnt säga. Inigo har spelat en relativt bra tennis i veckan, han har slagit ut Lorenzi som måste ha varit väldigt sugen på ta ledigt efter sitt uttåg emot Muller i Franska Öppna, och sedan Montanes som också kom ifrån Franska Öppna. Inigo är en bergochdal-bane spelare, kan spela otroligt bra i ett set men totalt försvinna i dom resterande och det har han inte råd med emot en spelare som har kapacitet som Millman.

Millman är en av mina favorit spelare på Challenger touren och jag tillåter han att ta mina pengar och nästan dubbla dom. Dom möttes tidigare i år på grus, då vann Cervantes två game.

Lycka till!

/Lidde