Vi ger oss på kvällsmatchen i Serie A denna afton också. Då har vi ett Milan som har kvalitén att ligga lite högre, men som har en tränare som i alla fall jag gett upp hoppet om. Dock måste man säga att Milan har många spelare borta ikväll. Sen har vi ett bortalag som har en dålig defensiv men en ganska bra offensiv så visst bäddar det för en underhållande match. För det är precis vad det kommer bli. Häng på!

  • Milan – Verona
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.90 @ Betway
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Milan har visserligen bara 1 förlust på dom 5 senaste matcherna, som kom mot Juventus för övrigt. Men man har ju inte mött svårt motstånd direkt och man borde ju helt klart gjort det bättre än vad man gjort. Senaste 3 matcherna har man inte imponerat alls där man mött Empoli hemma (1-1), Cesena hemma (2-0) och nu senast Chievo borta (0-0) och det var en väldigt tråkig match.

Nu ska man ta sig an ett Verona som tog en viktig seger senast och man gör det utan en hel del spelare, vi stryker försvararna Zapata, De Sciglio, Armero, Zaccardo, Rami och Alex som alla går skadade. Vilket även viktiga mittfältarna De Jong och Montolivo är. Och till sist anfallaren El Shaarawy. Det var alltså nästan en hel startelva av bra spelare borta och det går absolut inte snacka bort det överhuvudtaget. Har svårt att se att en backlinje bestående av Bonera, Paletta, Bochetti och Antonelli skulle lyckas hålla emot något lag i Serie A i 90 minuter plus tillägg.

Man har dessutom släppt in mål 9 av 13 hemmamatcher och gjort mål i 10 av dom, så statistiken talar även för oss denna afton.

milan_200x200     verona_200x200

Hellas Verona har medverkat i massor av målrika matcher på slutet. I dom senaste 5 matcherna så har båda lagen gjort mål där Veronas defensiv var ganska uselt, men senast var det en liten förbättring. I och för sig mötte man inte något jättestarkt lag men ändå. Framåt har det dock sett bra ut och det är där man har sin styrka i laget. Vi har en Luca Toni som är tillbaka i gammal storslagen form och öst in mål på slutet. Och man har hunnit få tillbaka offensiva Bosko Jankovic som även bidragit med mål också.

Man har varken skador eller avstängningar just nu vilket såklart är väldigt positivt och med tanke på alla skador i Milan så borde man ju ge Verona en hyfsat bra chans att till och med vinna matchen. Fast defensiven är ju dock för dålig för att det skulle ske, tror jag.

Man har lyckats göra mål i 9 av 13 bortamatcher denna säsong och man har släppt in 10 stycken i dessa matcher. Statistiken talar helt klart med oss även i Veronas fall.


Milan har spelat sisådär på slutet men det är sällan man går mållösa på hemmaplan. Nu har man dock mängder med skador på defensiva spelare så har svårt att se att man håller nollan en sån här match. Lär bli en underhållande match. Verona kommer från en efterlängtad vinst senast och man har en Luca Toni i grymt bra form. Och med den formen mot en halvdan backlinje i Milan borde det finnas stora möjligheter till mål. Jag spelar båda lagen att göra mål till oddset 1.90. Insatsen får blev strax över medel. Jobbbaaaa!!

Testar även ett målskyttespel på stekhete Luca Toni – 3.85 @ Unibet – 2/10 Units

/ L’orso