Vi har ett Milan som har bra form nu som tar emot ett Udinese som inte känns så bra just nu. Här tror jag Milan kommer fortsätta att gå bra, där målskyttet ser väldigt bra ut just nu med Bacca och Niang på topp. man jagar ju främst en Europa league plats, men har väl även lite häng på en Champions League plats om det vill sig väl så man går helt klart för segern här och man brukar skapa en del på hemmaplan. Udinese har riktigt dålig form och bore få tufft mot Milan här.

  • Milan – Udinese
  • Spel: Milan över 1.5 mål
  • Odds: 1.71 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Milan är i bra form, inget snack. man har fem raka matcher utan förlust och tre av dom är vinster. Inkluderar man även cupspel så har man två segrar till där. Och i de fyra senaste ligamatcherna har man gjort minst 2 mål. Och anfallarna Bacca och Niang är i riktigt bra form för dagen. Man kommer från två riktigt bra matcher, eller ja matchen mot Inter var man bra och effektiva och vann 3-0. Sen gjorde man en riktigt bra första halvlek mot Palermo och hade 0-2 i halvtid, kunde varit mer än så. Sen drog man av på farten lite och bjöd in Palermo i matchen igen men vann med 0-2 till slut. Här tror jag man kommer gå ut och bara köra första 45 minuterna, som man brukar göra. och förhoppningsvis så har vi 2 mål från Milan och kan klicka vidare till en annan match att kolla på. Att man sen möter ett riktigt formsvagt Udinese skadar ju inte heller.

Man saknar saknar väl inga direkt avbräck för offensiven, dock lite frågetecken för Bonaventura som har muskelbesvär. Men med det heta anfallsparet man har just nu borde man klara av 2 mål hemma mot ett formsvagt Udinese.

logo-milan    udinese

Udinese är inne i en riktigt dålig period nu med 3 förluster och 2 oavgjorda de 5 senaste matcherna. Försvarsspelet har inte sett så himla bra ut, som mot Juventus hemma (0-4) eller mot Palermo borta (4-1). Ett Palermo som Milan var dominerande mot nu i veckan. man är bättre på hemmaplan än bortaplan och jag tror man kan få en del problem i den här matchen, framförallt med anfallarna Bacca och Niang som är i riktigt bra form just nu. men fokuserar man för mycket på dom så finns det även andra spelare som kan göra mål för detta Milan så det kommer bli en tuff uppgift för Udineses försvar denna dag. Att man sen haft det ganska tufft borta mot Milan historiskt sett är mentala saker som brukar spela in i Italiensk fotboll.

I bortalaget så stryker vi backarna Domizzi och Pasquale sen tidigare. Sen frågetecken för om viktige backen Danilo startar, är väl 50/50. Annars ett avbräck såklart. Sen stryker vi även mittfältaren Merkel och offensive Panagiotis Kone som lämnat för Fiorentina.

—————————————————————————————————————————————————————

Milan brukar spela bra på hemmaplan och man skapar mycket chanser. Man har inte fått det att lossna jättebra, dock har man nu två riktigt bra matcher med mål framåt och anfallarna Bacca och Niang är i bra form. Man bara vinner detta med minst 2 mål gjorda. Udinese har riktigt dåligt form just nu och försvarsspelet har inte sett superbra ut heller. Man kommer få det tufft här helt enkelt. Jag spelar Milan över 15 mål till oddset 1.71. Insatsen är lite över medel. Avanti Milan!

/ L’orso