Champions League cirkusen drar äntligen igång ikväll igen och ett riktigt intressant möte står på menyn. Häng med.

Milan – Tottenham
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.75 888Sport
Spelstopp: 2011-02-15 20:45

Milan körde över Parma i helgen och det får väl ses som en bra uppvärmning inför kvällen match. Zlatan blev mållös men som tur är så består ju Milan av fler spelare. Milan har gått riktigt bra i ligan senaste tiden och man har också gjort ett litet ryck i toppen.

Tottenham har varit en positiv överraskning i Premier League denna säsong och det har sett riktigt bra ut. Senaste tiden har man lyckats att prestera trots att man haft stora problem med skador. Senast vann man borta mot Sunderland med 2-1 trots att man saknade nio ordinarie spelare. Man är med i topp 4 och har fortfarande chans till ytterligare avancemang i tabellen.

Milan saknar Pirlo, Ambrosini, Boateng, Zambrotta, Bonera och Inzaghi. Cassano, Emanuelsson och van Bommel får inte spela för Milan i CL då man redan deltagit i turneringen med andra klubbar.

Tottenham får tillbaka en del spelare till ikväll så skadeläget har ljusnat något, men saknas gör fortsatt Gareth Bale, Luka Modric, Tom Huddlestone, Younes Kaboul, Jemaine Jenas och Ledley King.

Båda lagen dras med skador, Milan är riktigt giftiga på hemmaplan och med Zlatan på topp brukar man kunna lösa dom flesta situationer. Det är också oerhört viktigt att man skaffar sig ett försprång här inför returen senare. Jag tror att hemmaplan avgör i detta möte, Tottenham kan nog känna av sina skador aningen mer på resande fot än vad Milan gör hemma.

Lycka till.