Malaga har imponerat i Champions League och har gått rent hittills med en målskillnad på 7-0. Milan borta är dock ingen enkel match och här får man verkligen visa vad man är gjorda av. Fixar man en fjärde raka seger här?

  • Match: Milan – Malaga
  • Spel: Milan
  • Odds: 2,10 @ expekt
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Milan har efter en väldigt trevande inledning börjat komma igång nu och man kommer till den här matchen med ganska gott självförtroende med två vinster och ett kryss i bagaget. Seger mot Genoa (1-0), kryss mot Palermo (2-2) och vinst nu senast mot Chievo med hela 5-1. Man har inte mött det blodigaste av alla motstånd men det är ändå bra för självförtroendet att man fått med sig poäng och gjort en hel del mål. Man har en El Shaarawy i toppslag och han får Malaga verkligen se upp med i kvällens match. Senaste mötet mellan dessa lag på La Rosaleda var en ganska lam tillställning där det kändes som Milans prio ett var att täppa till bakåt. Nu vart det inga poäng där och det innebär att man verkligen måste gå för seger ikväll, så förvänta er en helt annan matchbild än den på La Rosaleda!

Trolig startelva:

Abbiati, Abate, Yepes, Bonera, Constant, Montolivo, Ambrosini, Emanuelson, Bojan, Shaarawy och Pazzini.

Malaga har till skillnad från Milan gått riktigt knackigt efter lagens senaste möte. Kryss borta mot Espanyol (0-0) följdes upp av en 4-3 vinst i Copa del Rey mot ett lag från tredjeligan, och nu senast fick man överraskande nog stryk hemma på La Rosaleda mot Rayo med 1-2. Det kan mycket väl vara så att Malaga är inne i en negativ trend nu på grund av den tunna trupp som man faktiskt har. Det är många spelare som fått slita hårt och det är självklart att det sätter sina spår förr eller senare. Spelet mot Rayo senast i ligan var inte bra någonstans och man förlorade faktiskt fullt rättvist där. Man vilade heller inga spelare i den matchen och det förväntas bli samma manskap ikväll med diff på kanske en spelare.

Malaga får klara sig utan utan skadade vänsterbacken Monreal i dagens match men får tillbaka mycket viktiga Toulalan som varit borta en längre period på grund av skada. Han förväntas gå direkt in i startelvan men fransmannens matchtempo lär knappast vara den bästa och jag tycker det är ett stort frågetecken om man startar med honom.

Trolig startelva:

Willy, Eliseu, Demichelis, Weligton, Gamez, Toulalan, Camacho, Joaquin, Isco, Portillo och Saviola.


Milan kommer som sagt in här med gott självförtroende och behöver den här vinsten bra mycket mer än Malaga. För Malaga är det absolut ingen katastrof om man förlorar här och man har dessutom sett väldigt slitna ut på slutet. Detta tror jag hemmalaget fixar!

Testar även ett målskyttespel på El Shaarawy som visat fin målform på slutet, 1/10 units till 2,75 hos expekt.

/e@sy