Milwaukee är kvällens(!) destination där Angels från Los Angeles gästar Milwaukee för en tredje och sista match. Konstigt nog, kan jag tycka, har Brewers lyckats knipa första 2 matcherna här och har alltså vunnit denna serien. Vad Angels ska se till att göra ikväll är att inte gå ur denna serie med en sweep i ryggen, för att gör man det nu så kan man räkna det som ett otroligt stort misslyckande. Mycket små chanser för det dock med tanke på kvällens förutsättningar.

  • MIL Brewers – LA Angels
  • Speltips: LA Angels Moneyline
  • Insats 6/7 units
  • Odds: 1.77 @pinnacle
  • Spelstopp: 19.40

Startande för MIL Brewers - 

Zach Davies, denna unga pitchern född 93(!) har så här långt gjort 3 starter och gått 13 innings. Har förlorat vartenda start och ligger på en 8.78(!) ERA och en hög 2.25 WHIP. En vad han så här långt visat, mycket ostabil pitcher som inte alls har hittat någon kontroll över sina kast. Har han kontroll och kastar i boxen, så har han varken hastigheten där eller strikes’en med sig. Får lätt panik när det går dåligt, stressar upp sig och börjar kasta överallt förutom just i boxen som självklart gör, att bortalaget ofta har haft många spelare på baserna. Har över hans 13 pitchade innings släppt 24(!) hits och 14(!) runs. Här finns alltså inget positivt att skriva och att Davies inte riktigt är där ännu, vet han säkerligen om. Bättre än någon annan.
angelsbrew

Startande för LA Angels - 

Hector Santiago, har en 3.48 ERA över hans 5 starter så här långt. Har gått 32 innings och ligger på en mycket stabil 1.05 WHIP. Santiago har gjort en klart bra säsong än så länge, har släppt 25 hits och 14 runs över 32 kastade innings. Dock, så gjorde han urkass insats senast mot Texas när han släppte 8 hits och 4 runs över 5.2 innings. Urkasst och urkasst kanske det inte var, men jämför man hans förra starter så kan man kalla det urkasst. Han kan klart bättre och det har han visat i hans övriga 4 starter i år. Vi tar ett exempel mot White Sox, då gick han 7.0 innings och släppte alltså bara 2 hits, inte ens en run. För 2 starter sedan, mot Mariners, gick han 6 innings och släppte bara 4 hits 2 runs. En bra stabil pitcher med en otrolig potential.

Kollar man nu på vad statistiken säger om dessa lag, så är dom väldigt lika när det kommer till det mesta. Man snittar i princip lika mycket på varje punkt förutom att Brewers faktiskt har något högre snitt när det kommer till att slå in runs men, man släpper samtidigt med runs defensivt än vad Angels gör. Vilket gör att även det jämnas ut. Kikar man på senaste 5,6,7 matcherna så ligger man även där ganska jämt till. Brewers har haft ett bra offensiv men samtidigt har man släppt en hel del defensivt. Angels har även dom, haft ett bra offensiv men också, släppt en del defensivt.

Angels har en bra hit-statistik om något, det är just den delen som kommer avgöra kvällens match när man står mot Davies för Brewers som själv släpper otroligt mycket hits och även runs. Brewers med cirka 7 hits per match och mot en mycket stabil Santiago på kullen för Angels kommer man nog ligga under detta snittet ikväll, speciellt med tanke på att man faktiskt inte svingar något. Davies kastar bort sig snabbt och Angels tar en trygg ledning redan efter 3-4 innings? LA Angels Moneyline hos pinnacle till 1.77, jatack!

/MSrekare