Den danska högstaligan har dragit igång igen och lagen har nu spelat 3 matcher vardera. Jag har hittat ett mycket troligt spel i den här matchen!

Midtjylland – Köpenhamn
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.75 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Midtjylland ligger sjua i tabellen och har givetvis siktet inställt på Europaplatserna och just nu är man 7 poäng ifrån dem. Idag ställs man mot serieledarna Köpenhamn och då höjer sig spelarna normalt ett par nivåer. Man har vunnit de två senaste mötena med Köpenhamn på sin hemmaplan så man vet att man kan slå dem här. Midtjyllands tre matcher efter uppehållet har slutat 1-1 (Bröndby borta), 1-1 (topplaget Nordsjaelland hemma) och 1-0 (Sönderjyske hemma). På hemmaplan är Midtjylland svårslagna och resultatraden 4-6-2 talar sitt tydliga språk och man har målskillnaden 13-14.

Köpenhamn leder som sagt serien och har 16 poäng ned till tvåan Randers så man är ganska överlägsna! Efter uppehållet har man varit inblandade i 3 målrika matcher då man först slog Odense borta med 3-2 för att sedan slå Silkeborg hemma med 3-1 och nu senast Horsens hemma med 2-1. Så 3 raka segrar har man efter uppehållet och i bortaspelet har man 5-4-1 som resultatrad och 18-13 i målskillnad så det är väl fördel serieledarna här!

Om man ser till Midtjyllands spel på hemmaplan så har man gjort mål i 11 av 12 matcher denna säsongen samtidigt som man släppt in mål i 9 av dessa 12 matcherna! Köpenhamn har gjort mål i 9 av sina 10 matcher denna säsongen och man har även släppt in mål i 9 av dessa 10 matcherna. Båda lagen har gjort mål i 9 av Midtjyllands 12 hemmamatcher denna säsongen och 7 av Köpenhamns 10 bortamatcher den här säsongen har slutat med att båda lagen gör mål!


Mads Albaek har gjort mål i 2 raka matcher
f
ör sitt Midtjylland. Är det dags idag igen?

Det är två lag som spelat bra fotboll den senaste tiden som drabbar samman. Båda lagens offensiver har gjort det bra samtidigt som defensiverna hos lagen har darrat en hel del. Jag tror båda lagen gör mål här!