Inget av lagen har skördat några större framgångar senaste tiden, Middlesbrough har det fortsatt svårt med målskyttet och är nu uppe i sju matcher utan mål. Ipswich har heller inte fått målskyttet att stämma och trots fortsatt chans på play-off tror jag man får det fortsatt tungt framöver. Målsnålt och tillknäppt är att vänta.

Match: Middlesbrough – Ipswich
Spel: Under 2.5
Odds: 1.67 @ Unibet
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 8/3 16:00

Middlesbrough hade riktig otur i senaste matchen när man förlorade efter att ha fått en straff emot sig i den 87:e minuten mot Sheffield W, annars hade man fått med sig en poäng. Middlesbrough fortsätter att rada upp dåliga insatser och bristen på mål kan inte bli tydligare, laget har inte lyckats göra mål på dom sista sju matcherna, vinsterna lyser också med sin frånvaro och man har nu spelat 0-3-2 på dom fem senaste. Man har dock en god marginal ner till botten och man ligger på en 14:e plats i tabellen och där lär man nog fortsätta resten av säsongen. Hemma denna säsong har man skrapat ihop 6-8-2 med 23/12 i mål. Dean Whitehead är avstängd i denna match, borta är också Daniel Ayala och Seb Hines.

Nouble är tillbaka i Ipswich

Nouble är tillbaka i Ipswich

Ipswich tog en viktig seger i senaste matchen 1-0 hemma mot Birmingham och man fortsatt med i jakten på play-off då man på 9:e platsen endast ligger 4 poäng bakom Wigan som innehar sista platsen. Vinsten i senaste matchen var den första på tre omgångar utan vinst och det behövdes för att stärka laget i den fortsatta jakten. Man har inte direkt övertygat i dom senaste insatserna och det märkt att man saknar anfallaren David McGoldrick som förmodligen blir borta resten av säsongen. Man gör inte allt för många mål i sina matcher just nu. 2-2-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 3-8-5 med 19/22 i mål. I övrigt inga större nyheter i och omkring laget.

Inget av lagen imponerar direkt för dagen och man har inga större målskördar bakom sig heller. Middlesbrough gör inte alls många mål i sina matcher och man släpper heller inte in så många mål. Ipswich har samma dilemma och är inte allt för giftiga framåt, man släpper dock in en del mål mot dom bättre lagen och dit hör inte dagens motståndare. Matchen känns väldigt jämn på förhand och ett oavgjort resultat skulle inte förvåna, dock är jag mer inne på att matchen kommer bli en tillknäppt historia där vi kommer att få se väldigt lite mål och jag spelar såldes under 2.5.