Här möts ett formstarkt och ett formsvagt lagt och jag tar ställning direkt. Häng på!Middlesbrough – Coventry
Mitt tips: Middlesbrough -1 (Asian handicap)
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Middlesbrough ser väldigt starka ut för dagen och man radar upp segrar. Man inledde med att oturligt kryssa i premiären mot Portsmouth som kvittera på tilläggstid. Efter det har man tagit tre raka segrar mot tuffa formstarka motstånd. Senast körde man över formstarka Peterborough med 2-0 på bortaplan och det berättar en hel del om vilket form laget har för dagen. Offensiven klickar lika bra som defensiv och tillsammans blir de oerhört svåra att stoppa och nu möter man ett Coventry som har massa bekymmer.

Coventry har varit väldigt skadedrabbade i inledningen av säsongen och resultaten har uteblivit. 3 förluster och 1 oavgjord match har man bakom sig. Det var i senaste matchen som laget tog sin första poäng då man kryssade på hemmaplan mot ett skadedrabbat Watford. Nu väntar tuffare motstånd och dessutom på bortaplan där laget inte trivs särskilt bra. Jag tror man får inkassera sin fjärde förlust här!

Middlesbrough har rent historiskt haft väldigt lätt för Coventry på sin hemmaplan. Man har vunnit 4 matcher och spelat oavgjort i 2 stycken på de 6 matcher lagen har spelat mot varandra under 2000-talet.

Middlesbrough skanar forwarden Scott McDonald här plus att Zemamma och Thomson är fortsatt skadade.
Coventry har fortsatta skadebekymmer i laget men man kommer ställa upp med samma lag som kryssade mot Watford senast. Det känns som att laget inte riktigt orkar 90 minuter då spelarna ser trötta och slitna ut. Nu möter man ett Middlesbrough som strålar av självförtroende och jag tror man kommer få det tufft att hänga med i deras tempo över 90 minuter. Middlesbrough bör vinna det här och jag tror man gör det med 2 mål eller fler.