Vi åker till soliga Miami där Marlins tar emot killarna från Arizona, nämligen Diamondbacks för en bäst av 3 serie. Miami som har varit stekheta och förbättrat sitt record betydligt, har vunnit sina 7 av 8 senaste spelade matcher och ett Dbacks som har ett 12-15 record men inte varit lika heta som Marlins. Diamondbacks har nämligen förlorat sina 6 av 7 senaste matcher och en halvkass statistik som jag är övertygad kommer fortsätta även inatt.

  • MIA Marlins – ARI Diamondbacks
  • Speltips: MIA Marlins Moneyline
  • Odds: 1.95 @pinnacle
  • Insats: 5/7 units
  • Spelstopp: 01:10

Startande för ARI Diamondbacks - 

Patrick Corbin, går för en just nu 1-3 win-loss record och en 4.88 ERA över hans 5 startade matcher och 31 kastade innings. Corbin har över sina 31 innings släppt 34 hits och 20 runs. Att släppa så pass som siffrorna visar över 31 innings kan vem som helst räkna ut att det inte är vidare bra siffror för den unga Arizona-pitchern. Senast gick han mot Saint Louis, detta på hemmaplan, 5.2 innings och släppte 7 hits 7 runs. Gick matchen innan även detta på hemmaplan, 6.0 innings mot Pittsburgh och släppte där 7 hits 4 runs. Ta 1+1 så kan man relativt snabbt räkna ut att det är helt katastrofala siffror Corbin sitter inne på över hans senaste två matcher, visst, nu är dessa två lag inga pisslag men det går fortfarande inte att ursäkta Corbin för hans bedrövliga starter när han visat klart att han inte riktigt hittat något stabilt kastande.

Startande för MIA Marlins - 

Justin Nicolino, har faktiskt bara startat en match denna säsongen och det var mot självaste LA Dodgers för bara ett par dagar sen. Som bäddat för katastrof kan man ju tycka på förhand..första matchen, mot Dodgers och dessutom i Los Angeles. Men, vad gör Nicolino då? Han går 7.1 innings, släpper endast otroliga 2 hits, ingen run och fixar en WHIP på 0.55. DET om något,kallar jag imponerande, speciellt med tanke på motståndet. För övrigt var han riktigt vass med att kasta i kanterna av strikeboxen, slog Dodgers väl där resuterade dessa slag 9/10 gånger i groundballs.
marlinsdbacks

Marlins och Diamondbacks ligger på samma snitt när det kommer till egentligen allt, Marlins med något bättre hit-snitt och bättre på att hålla defensivt men i övrigt ganska lika,över hela säsongen alltså. Kollar man däremot på formen senaste 9-10 matcherna ligger Marlins betydligt bättre till då man ryckt upp sig. Marlins har tryckt hem 25 runs över sina senaste matcher medan  Diamondbacks bara fått in 12, värt att tillägga är att Marlins mött Dodgers och ändå lyckats hålla offensivet uppe.

Miami möter ett lättare motstånd denna natt,ett Arizona om inte alls har funkat sista tiden. Man har Corbin  hos Dbacks som varit ostabil senaste starterna och med en svag form samtidigt som Marlins sitter på en pitcher som visade upp ett otroligt kastande senast. Även bättre förutsättningar för Marlins-pitchern inatt och här kommer pitcher-skillnaden mellan lagen först och främst avgöra. Pinnacle högst ute med oddset 1.95 på Miami Marlins Moneyline. Taget!

/MSrekare