En mycket intressant match Ligue 2 och oddset måste bara testas på detta spel. Häng med.

Metz – Le Havre
Mitt tips: 2
Insats: 3/10
Odds: 4.52 Pinnacle
Spelstopp: 2011-10-14 20:00

Metz har inlett säsongen uselt och man har nu tre raka förluster bakom sig, två av dessa på hemmaplan vilket inte är bra och inget fansen gillar. 1-1-3 totalt och i tabellen ligger man på en trettonde plats. 1-2-2 totalt hemma denna säsong och formen är långt borta just nu.

Le Havre har dom också inlett dåligt men har trots allt en något bättre dagsform och laget har 1-2-2 på dom fem senaste. Man ligger lite bättre till i tabellen och återfinns på en sjätte plats. 2-0-3 på resande fot hittills och man har inte varit allt för dåliga borta.

Metz får nog ses med små chanser till vinst ikväll trots hemmaplan, man har inte alls fått spelet att stämma och det ska bli intressant att se vad man kan göra ikväll. Le Havre har varit intressanta borta hittills, när man spelat på bortaplan och fått första målet har man vunnit, släpper man in första brukar man oftast förlora. Le Havre har dessutom betydligt bättre offensiva egenskaper än vad Metz har och det är vad jag tror kommer att avgöra ikväll. Oddset på tvåan är alldeles för högt för att inte prova och testas med liten insats.

Lycka till.