Metz fick bara 2-2 i senaste matchen, ett resultat ingen vad nöjd med. Idag är siktet inställt på tre poäng och förutsättningarna talar för att man bör besegra Créteil ikväll.

Match: Metz – Créteil
Spel: Metz -1
Odds: 1.93 @ Bet365
Insats: 6/10 units
Spelstopp: 20/1 20:30

Det var många som var besvikna efter att Metz bara fick 2-2 borta mot Le Havre i senaste matchen. Men med facit i hand är det dock ett resultat man ska vara nöjda med, man saknade ett par viktiga spelare i laget och Le Havre har spelat bra senaste tiden, det kunde lika gärna ha slutat med förlust. 3-1-1 på dom fem senaste och man leder ligan med fyra poäng till godo, närmast efter är Angers och Lens där endast målskillnad håller lagen isär. Metz är också ligan bästa hemmalag med 8-2-0 och det finns inte många som rår på laget när man gästar.

metz

Créteil går tungt i ligan och det är väl inte många som haft allt för stora förväntningar på laget heller. Créteil hittas på en fjortonde plats i tabellen och man har sex poäng ner till strecket. 1-1-3 på dom fem senaste och i senaste matchen vann man mot bottenlaget Châteauroux med 3-2 hemma. Det var också första vinsten efter fyra matcher utan. Borta denna säsong har man spelat 2-3-4 och det är oftast hemma man tar sina poäng.

Metz får tillbaka Guido Milan och Ahmed Kashi efter avstängning, Romain Rocchi är avstängd även i denna match vilket inte är bra.

Créteil har frågetecken på Vincent Di Bartolomeo.

Metz vill tillbaka till vinnarspåret igen och ikväll har man ett gyllene tillfälle att göra just det. Créteil har inte övertygat någon denna säsong och inte heller i dom senaste matcherna, visserligen vann man i senaste matchen men det var mot nästjumbon och inget vi kan dra några större växlar på. Metz har kapaciteten att vinna detta med minst två mål och jag testar Metz -1, med insatsen tillbaka vid vinst med uddamålet.