Inomhus turneringen på Challenger touren  i Sarajevo bjuder på blixtrande snabbt underlag och nu ställs två servekanoner emot varandra, talar bara för en sak.

  • Matchen : Mertl – Ouanna
  • Liga : Challenger Sarajevo
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ bet365
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 13.00

 

Jan Mertl ifrån Tjeckien är en spelare som i princip bara tar sina poäng på challenger tourens inomhus turneringar. Han är en av dom bättre inomhus spelarna på challenger touren och det är endast på grund av hans gigantiska första serve som han kan göra upp ca 15 ess på varje match och knappt tappa bollar i den. Han mötte Matwe Middelkoop i första omgången där gjorde han 18 ess och tappade knappt bollar i sin serve när han fick känna på underlaget. Underlaget här i Sarajevo är otroligt snabbt och jag tror inte jag har sett någon gå under 7 ess och då har jag räknat in dom dåliga servarna under en match. Mertl är begränsad i returspelet och i själva grundspelet där han snarare är lite av en spelare som går lite halvt all-in på sina slag.

Josselin Ouanna ifrån Frankrike är en spelare som också är en utpräglad inomhus spelare här på Challenger touren. Han plockar också sina flesta poäng just inomhus och denna turneringen ska också passa honom som handen i handsken. Han har en riktigt bra första serve som han kan välja vad han vill göra med, antingen skruva den lite mer eller dra det hårt vilket gör det svårt för motståndaren att läsa istället för att den bara ska gå hårt hela tiden. Ouanna är också en väldigt begränsad spelare gällande returspelet och i grundspelet och jag tror inte att det kommer vara finlir i denna matchen utan det kommer att handla om vem som slarvar bort sitt game om det ens blir break i denna matchen.

Detta är supervärde, jag trodde linan skulle ligga på 23.5 och detta är riktigt bra.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba