Det är inte ofta jag brukar reka eller spela på sådana här matcher som bara kan sluta åt ett håll hur man än vrider och vänder på det men nu tror jag faktiskt att Becker kan sikta på att nolla denna killen.

  • Matchen : Meraut v Becker
  • Liga : Challenger Le Gosier
  • Speltips : Under 16.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Tristan Meraut född 1995 ifrån Frankrike har spelat hela fem stycken proffs matcher i sin karriär, varav 3st är i kvalet till denna turnering, 2012,2013,2014, alla har slutat med förlust. Meraut kom in i huvud turneringen som en lucky looser då en spelare inte ville använda sig av sitt Wild Card som den fick. Meraut förlorade kval finalen med 6-1,6-4 emot Micheal Venus som inte är någon stjärna på att returnera, utan bara kan serva i princip och ändå var han nära en 6-0, säger rätt mycket om Meraut’s klass.

 

Benjamin Becker ifrån Tyskland är en stabil ATP spelare som har haft ett dålig år i princip fram tills förra veckan då han hittade sitt spel igen i Miami. Där slog han ut både Harrison och Bedene, inga super starka namn men det är inga spelare man bara bollar sig förbi. Becker ska kunna slå ut Meraut väldigt enkelt med sina grundslag, speciellt med sin forehand där han gärna trycker till med lite extra top spin också.

Man kan säga kortfattat att allting handlar om Becker i detta spelet, jag tror att om han vill så släpper han max 2 games i matchen och för att spelet ska gå in så får han släppa maximalt 4 games vilket inte känns otänkbart.

Lycka till!

/Lidde