Andra omgången av ATP turneringen i Holland och Hertogenbosch där Jurgen Melzer från Österrike tar emot Japanen Tatsumo Ito. Melzer imponerade stort i första omgången av denna turnering där han rent av mosade Kunitsyn vilket jag anser är en bättre gräs spelare än Ito. Ito fick kämpa sig vidare mot en okänd spelare från Ungern där han till slut gav sig i tredje setet. Jag har hittat ett special spel vilket jag anser är ett kanon spel!

  • Matchen: Melzer – Ito
  • Liga: ATP Hertogenbosch
  • Speltips: Melzer att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 1.63 @ Unibet
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 11.00

Jurgen Melzer ifrån Österrike har startat gräs säsongen på ett imponerande sätt. Han vann otroligt enkelt med 6-1, 6-1 mot Igor Kunitsyn som inte är en dålig spelare. Han servade otroligt bra i denna matchen då han hade dessa statsen, 16/17 i första servar vunna och 12/17 i andra servar vunna, imponerande! Han hade även ett otroligt bra retur spel vilket siffrorna tyder på också, hela 5 breaks lyckades han med och det tyder på att Melzer tar denna turneringen med största betydelse. Hans serve volley spel passar utomordentligt på detta underlag och det märks också på resultaten.

Tatsumo Ito är en spelare som för det mesta håller till på Challenger touren och gör det helt okej, kommer rätt långt i vissa turneringar där men det är otroligt stor skillnad på tempot och kvalitén på den touren och på ATP touren. Han har inte spelat bra på gräset i dom tidigare turneringarna i år, han har förlorat emot spelare som Jesse Levine i två raka set och Benneteau som inte är som den gamla Benneteau. Han vann i tre set mot Lorenzi vilket är svagt. I den första matchen mot den ungerska spelaren Fucsovics så servade han dåligt och spelade dåligt, han förlorade 36 bollar i egen serve och hade 7 breakbollar emot sig vilket inte funkar emot Melzer..

Melzer kommer att vinna denna matchen och det ska han göra i två raka set.

Lycka till!

/Lidde