Westfield W-League, Australiens damliga är igång och bolagen har väldigt dålig koll här. I första omgången tog jag ett odds på 6,00 som stod i 2,75 innan matchstart, oturligt nog så satt inte spelet, men vi fortsätter trumma på så kommer utdelning allt eftersom. Häng med!

  • Match: Melbourne Victory – Newcastle Jets (W-League, damer)
  • Spel: Melbourne Victory Draw no bet
  • Odds: 2,04 @ Unibet
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 05:00

Melbourne Victory har till synes börjat lite knackigt. I premiären förlorade man hemma mot Perth Glory med 1-2 efter en tappad ledning. Man gjorde en bra match där och det var små marginaler i den matchen. Senast var det historiens första Melbourne-derby då Victory gästade det nya laget Melbourne City som är storfavoriter att ta hem hela ligan. Där förlorade man också med 2-1, dock var man inte speciellt nära poäng där, men Melbourne City är en klass för sig. Det ska dock sägas att man saknade sina två bästa spelare i derbyt, Raso och Nairn som var på landslagsuppdrag. Att dessa är spelklara inför den här matchen är avgörande och det är här bolagen är lite efter. De stirrar sig blinda på att Victory har två raka förluster, men att man mött bra motstånd får man räkna in, och dessutom att man har spelat utan sina bästa spelare. Här ska man vara favoriter!

melbourne-victorynewcastle-jets

 

Newcastle Jets har endast spelat en match, och då fick man till ett 0-0 resultat mot fjolårets finalister Perth Glory. I den matchen hade man redigt med tur, man var totalt utspelade och man ska vara glada att man fick med sig poäng. Nu är det dags för andra raka bortamatchen, och även om motståndet är betydligt sämre än mot Perth Glory så är Melbourne Victory ett värdigt motstånd som är riktigt taggade efter två raka torsk. Jets får också tillbaka två landslagsspelare Yeoman-Dale och Andrews, men dessa är lite mer orutinerade och inte alls lika viktiga att få tillbaka som spelarna Victory återfår. Lagen är ganska jämna skulle jag säga, men hemmaplan avgör och Newcastle Jets ska inte vara favoriter enligt mig!


Melbourne Victory har presterat okej trots blytunga avbräck. När de viktigaste spelarna är tillbaka ska man ha god chans att slå ett Newcastle Jets som hade flyt i premiären då man tog 1 poäng mot Perth Glory. Tjejerna från Melbourne ska vara favoriter här!