Två stycken duktiga servare ställs emot varandra i Kyotos challenger turnering där det är ett väldigt snabbt underlag, kika in!

  • Matchen : Meffert – Barton
  • Liga : Challenger Kyoto
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.72 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 03.00

 

Dominik Meffert ifrån Tyskland är en spelare som trivs bäst inomhus på dom snabba underlagen då han får utdelning på sin grymma första serve. Han visade upp en helt ok form förra veckan i Cherbourg då han vann över Struff men sedan förlorade emot Fucsovics som gjorde sin livs turnering. Meffert baserar väldigt mycket av sitt spel på sin serve och sin offensiv för han har inte alls en bra defensiv och det kommer vi få se idag när han ska möta Barton som spelar en offensiv tennis. Meffert har halvdana returer, inte bra men inte dåliga. Dock så visade han inte upp ett bra retur spel emot Arnaboldi dock så servade Arnaboldi bra men han ska nog lyckas mäkta med ett break på honom.

Matthew Barton är en ung Australiensare som kommer göra ett bra år i år på Challenger touren tror jag. Han visade upp ett bra spel i West Side Lakes där han vann hela turneringen och tappade inte ens ett set dära. Han har en bra första serve som han får mycket gratis på men på det så har han ett bra grundspel som han baserar mycket på. Det är mest med sin forehand han försöker styra spelet och det gör han bra. Jag såg hans match emot Uchiyama och där imponerade han inte sådär jätte stort i spelet men hans servar var väldigt bra och jag tror detta kommer vara en tät match.

Jag tror på minst ett tiebreak i denna matchen men det kan lika gärna bli tre set då Meffert kanske slappnar av i ett set men sedan ökar farten.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba