Veckans tennis börjar röra sig mot sitt slut och då blir det allt tuffare att hitta spel. Dock tycker jag att jag har hittat ett otroligt bra spel här. Argentinaren Mayer möter brasilianaren Bellucci i semifinalen i Sao Paulo. Här är det stor skillnad på spelarna både formmässigt och kapacitetmässigt. Det gör att jag spelar mer än medel på ett bra spel i den här matchen!

  • Speltips – Mayer att vinna matchen
  • Liga – ATP Sao Paulo
  • Odds – 2.00 @ bet365
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 00.00

 

Leonardo Mayer från Argentina är en kille som jag tycker om på gruset. Han presterar alltid bra och ger alltid allt i varje match. Han har servat bra i veckan, ovanligt bra för att vara Mayer, otroligt stabil. Han har ett bra grus spel med mycket top spin och stabilitet då han inte gör mycket misstag. Han slog ut Chardy från Frankrike igår och det är bra på gruset då Chardy är i storform och är en bra grus spelare. Han har t ex krossat Santiago Giraldo som är en bra grus spelare i två raka set.

Bellucci från Brasilien spåddes en stor framtid, alla experter trodde att han skulle bli en ny top 10 spelare. Men så kom svackorna, förra året så började han spela otroligt dåligt för att vara han och det har hållit i sig och han fortsätter på samma vis nu. Han mötte Mello i första omgången och då bevisade han nog för alla att han inte är att räkna med i framtiden. Mello är ingen dålig spelare bara det att Bellucci är en mycket bättre sådan, eller han var. Han hade stora svackor i matchen och hade stora problem att vinna då han förlorade ett set med 6-1. Han har inte servat bra och han har gjort otroligt mycket misstag i veckan.

Mayer kommer att vinna den här matchen då han har en grym stabilitet i sitt spel och har inga svackor under sina matcher samtidigt Bellucci inte kommer att hålla hela vägen

Lycka till!

/Lidde