Juan Monaco ställs emot en till landsman nu är det däremot Leonardo Mayer vilket kommer bli en tuffare match, däremot så har Monaco sett extremt bra ut så jag måste ta honom till detta oddset.

  • Matchen : Mayer – Monaco
  • Liga : ATP Buenos Aires
  • Speltips : Monaco att vinna matchen
  • Odds : 2.10 @ Paf
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 18.00

 

Leonardo Mayer ifrån Argentina är en spelare som egentligen trivs på dom flesta underlagen då han har en relativt bra serve att luta sig tillbaka på men idag är det grus som gäller och en mycket tuffare match än det han fick i första omgången. Mayer gick in för att möta Robert i första omgången, Mayer vann med 6-0,6-1 och Robert ville inte spela den tennis matchen och det är just därför oddset är såpass högt som det är för att Mayer krossade en formlös Robert som knappt har spelat tennis i år. Mayer har annars haft ett tungt år, förluster emot Kukushkin, Rola, Souza och Troicki säger att Mayer kanske inte riktigt är där han ska vara för tillfället.

Juan Monaco ifrån Argentina rekade jag emot Gonzalez och det vart lyckat, nu fortsätter jag på den inslagna vägen då han fortsätter att se enormt bra ut på banan just nu. Monaco’s match emot Gonzalez höll väldigt hög nivå, Monaco visar att han är formtoppad just nu och Gonzalez var i Monaco’s nivå i 4 game men sen var det bara Juan för hela slanten. Juan’s grundspel har sett riktigt bra ut i veckan, speciellt hans defensiv och sin cross court forehand som jag tror kommer ställa till enorma problem för Mayer.

Mayer spelar en aggressivare tennis än Monaco och det tror jag kommer passa Juan bra då Juan är i toppform och det blir väldigt svårt att slå ut honom. Jag ser framför mig en matchbild där Monaco tvingar Mayer till misstag och Monaco kommer göra ett bra försök till att trötta ut honom.

Lycka till!

/Lidde