Umag i Kroatien står på tur och här ställs Leonardo Mayer emot förra årets grus kung på Challenger touren, Martin Klizan.

  • Matchen : Leonardo Mayer vs Martin Klizan
  • Liga : ATP Umag
  • Speltips : Klizan -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.00

 

Leonardo Mayer ifrån Argentina har spelat lite halvt om halvt i år pga skador men nu är han alltså tillbaka. Han vann väldigt enkelt i första omgången emot en otroligt dåligt spelande Albert Ramos som verkligen ville hem till Spanien såg det ut som. Mayer spelade helt okej, han servade rätt bra vilket han brukar göra, han har en duglig första serve som han kan få några gratis poäng på. Mayer har inte alls imponerat annars i år på gruset, förlorat väldigt stort emot spelare han förra året slog och förlorat emot spelare han ska vinna mot enkelt. Jag är väldigt osäker på hur Mayer står sig idag emot bra ATP spelare och idag kommer ett riktigt test emot en spelare som verkligen imponerade i första omgången.

Martin Klizan ifrån Slovakien var förra årets komet på touren enligt mig, han kom nästan ifrån ingenstans och spelade ut varenda spelare kändes det som på gruset på nivån under Challenger touren. Han visade upp ett enormt grus spel med mycket top spin och varierade det med hårda flaka slag. Han är vänsterhänt vilket ställer till det lite grann för ”höger-hållare” som är lite sämre på backhanden som nu Mayer är då det kommer en enorm press ifrån Klizan på just den sidan. Klizan servade otroligt bra i första matchen där han krossade Paolo Lorenzi med 6-2,6-1, där smällde han in 10st ess på grus vilket är otroligt bra.

Jag anser att Klizan ska vinna denna matchen och då såg jag att linan kom ut på -2.5, då anser jag att det finns värde i det då jag tycker den ska ligga på -3.5.

Lycka till!

/Lidde