Matosevic har gått vidare ifrån kvalet med två raka vinster och ingen setförlust. Bemelmans har däremot fått en krångligare väg med två stycken tre setare och verkligen fått kriga sig vidare emot medelmåttor. Matosevic är i sitt livs form då han var i final förra veckan och Bemelmans som inte håller till på ATP touren utan på Challenger. Jag tycker jag har hittat ett bra spel!

  • Speltips – Matosevic 2-0 i set
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.92 @ unibet
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 20.00

Marinko Matosevic från Australien är inne i sitt livs form. Han var förra veckan i sin första ATP final där han förlorade emot Kevin Anderson som vart något nummer för stort men han lyckades ändå pressa honom till en tre setare. Marinko’s styrkor ligger i ett bra och stabilt grundspel, en bra dubbelfattad backhand med en bra forehand som han vinner rätt mycket poäng via. Han har en duglig volley men inget märkvärdigt. Det som gör han ännu mer intressant nu förutom att han är i sitt livs form är att han har visat upp bra returspel där han breakar mycket och pressar sin motståndare väldigt mycket i deras servegame.

Ruben Bemelmans ifrån Belgien är en spelare som håller till på Challenger nivån i vanliga fall men har ”snubblat” sig in i masters turneringen med ganska mycket flyt. Han har mött grus spelaren Gil i avgörande omgången där jag anser att han skulle ha vunnit lättare. Han har ett vapen och det är hans serve, funkar inte den så funkar inte så mycket. Han lägger mest in bollen i spelet och försöker han med något så kommer det rätt ofta misstag. Nu fungerar hans serve inte lika bra då det är utomhus som ska spelas så det gynnar bara Matosevic.

Lycka till!

/Lidde