Här är en till match ifrån Franska Öppna där Matosevic ställs emot grus specialisten Bellucci ifrån Brasilien och detta ska bli en enkel match för Bellucci.

  • Matchen : Matosevic – Bellucci
  • Liga : Franska Öppna
  • Speltips : Bellucci -2.5 sets i matchen
  • Odds : 2.09 @ Pinnacle Sports
  • Units : 7/10
  • Spelstopp : 13.00

Marinko Matosevic ifrån Australien är en renodlad hardcourt spelare, han kan verkligen inte spela på grus och det kommer att märkas idag. Matosevic har sjunkit till en 100 plats i världen och han är troligtvis utanför top 100 som grus spelare. Han har ännu inte tagit ett set i år på sina fyra matcher på gruset, en vinst på sina 10 senaste matcher har han också så han kom nog till Frankrike för pengarna vilket jag också hade gjort. Marinko är en spelare som spelar väldigt flakt och försöker pressa motståndarna till misstag men det kommer att gå dåligt om han ska spela sitt ordinarie spel emot Bellucci som kommer springa sönder och slå så extremt toppade bollar så Marinko kommer slå bort sig.

Thomaz Bellucci ifrån Brasilien är en spelare som när han har sin dag så kan han störa riktigt bra spelare, speciellt på grus. Han är en vänsterhänt spelare som kan spela med väldigt mycket top spin eller spela med mycket kraft, speciellt på sin forehand som han troligtvis kommer dominera med idag. Thomaz har spelat bra på sistone, han kommer ifrån en turneringsvinst i Geneva där han vann över Sousa i finalen vilket är starkt.

Bellucci spelar en väldigt bra tennis just nu och det gör verkligen inte Marinko och man kan ifrågasätta hans tanke med denna Frankrike resan.

Lycka till!

/Lidde