Här tycker jag att jag har hittat ett riktigt bra spel i US Open. Mardy Fish har visat storform och samtidigt fått en väldigt lätt lottning fram tills det att han kommer möta Federer i just Round of sixteen. Kika in!

  • Speltips: Mardy Fish att ta sig till Round of sixteen – JA
  • Liga: Grand Slam US Open
  • Odds: 1.641 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/5
  • Spelstopp: 17.00

Här tycker jag att jag har hittat ett väldigt bra spel sett till hela US Open. Mardy Fish ifrån USA har visat att han är tillbaka i gammal god form och han visade emot Federer att han har ordentligt med bra form. Han har en otroligt bra första serve där han får väldigt mycket enkla poäng, antingen ess, en simpel andra boll eller en retur som inte kommer tillbaka till honom. Han har en enormt bra volley också som han utnyttjar väldigt bra, speciellt efter att han har tryckt till med sin forehand och backhand som är väldigt fina, speciellt hans forehand som han gillar att dra ut cross och sätta press på för det mesta motståndarens backhand.

Fish kommer att få en väldigt enkel väg fram till Round of sixteen, i första matchen möter han Go Soeda ifrån Japan, den ska han bara vinna allt annat är skandal. I andra omgången så kommer han att möta Nikolay Davydenko som har varit totalt formlös på senaste efter första gamet emot Djokovic för 2-3 veckor sedan. Sedan blir det antingen Karlovic eller Simon, mest troligtvis Simon och både Karlovic och Simon har knappt spelat något på HC på senaste och det är otroligt tveksamt att man sedan ska utmana en av dom bästa på HC.

Jag tycker det här är ett självklart spel, han ska slå Soeda, Davydenko och Karlovic/Simon alla dagar i veckan.

Lycka till!

/Lidde