Här kommer verkligen en outsider match, två stycken rankade utanför top 100 i världen i tredje omgången av Wimbledon, väldigt underligt. Jag tror mig dock ha hittat vinnaren.

  • Matchen : Adrian Mannarino vs Dustin Brown
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Dustin Brown att vinna matchen
  • Odds : 1.71 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 15.00

Adrian Mannarino ifrån Frankrike rekade jag emot sist när han mötte John Isner men Isner skadade sig brutalt och var tvungen att avbryta matchen efter 2 games, tur för Mannarino. Han har fått en väldigt tur med lottningen och med skador för att ha tagit sig hit, han vann i första omgången emot Pablo Andujar Alba med 3-0 i set men Andujar är riktigt urusel på gräset så det är inte så mycket att snacka om. Mannarino har ingen stor första serve men han lever på sitt grundspel och det passar helt okej på gräset, rätt flakt men för att vinna dagens match räcker inte bara flaka grundslag, det behövs en otroligt bra match av Mannarino för att slå en formtoppad Brown.

Brown har rätt mäktigt hår, måtte det hjälpa honom idag när han möter Mannarino.

Dustin Brown ifrån Jamaica ursprungligen har bytt land till Tyskland för att få mer pengar för att kunna spela tennis av tyskarna. Brown är en spelare som verkligen trivs på snabba underlag, han har en otroligt bra första serve, svår att läsa då han har ett snabbt uppkast och den går otroligt flakt och hårt. Brown passar bra på gräset då han spelar mycket serve och volley och kör väldigt offensiva returer. Han har visat upp en otroligt bra form på sistone, han har 13-1 i set i Wimbledon i år och setet han tappade emot var Hewitt som är en otroligt bra gräs spelare. Hans spel har stämt väldigt bra i veckan och jag tror verkligen inte att det förändras idag.

Det behövs en väldigt bra dag av Mannarino för att kunna stoppa Dustin Brown idag, tror inte ens det räcker till om jag ska vara ärlig för Brown är formtoppad.

Lycka till!

/Lidde