Då säger vi adjö till ytterligare en Premier League säsong och Blackpool ska försöka vinna borta mot United, en väldigt tuff uppgift på förhand men spelet är givet. Häng med.

Manchester Utd – Blackpool
Mitt tips: United -1
Insats: 5/10
Odds: 1.90 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-22 17:00

United kommer att kunna lyfta bucklan och fira inför hemmafansen idag då ligatiteln är klar. En sak är klar och det är att laget vill bjuda fansen på en sista föreställning hemma denna säsong i ligan. Spelmässigt så har United blandat väldigt mycket senaste tiden, i senaste matchen fick man bara 1-1 borta mot Blackburn, 2-2-1 på dom fem senaste.

Blackpool som slagits för sin överlevnad ser ut att avsluta i botten, man ligger på lika många poäng som Birmingham och Wigan där Birmingham är det enda laget som ligger ovanför strecket. Det ser dock riktigt svårt ut för laget att lyckas ta sig ovanför strecket i sista omgången, att man skulle lyckas rubba United idag är inte troligt. 1-3-1 på dom fem senaste och formen är inte den bästa just nu.

Det har diskuterats en hel del om huruvida Ferguson kommer att vila spelare i denna match inför Champions League finalen nästa helg. Ferguson har dock bekräftat att spelare som Darren Fletcher, Paul Scholes, Edwin Van der Sar, Anderson, Patrice Evra och Dimitar Berbatov kommer att spela, samtidigt som andra toppspelare kommer att vila. Hur som helst är det ingen dålig elva man kommer att starta med då spelarna vill visa att man förtjänar en plats i CL-finalen.

Blackpool har inget nytt att rapportera och kommer med största säkerhet att mönstra samma elva som i senaste matchen.

Ja det råder väl inga tvivel i denna match, United vill avsluta på bästa vis samtidigt som det är hård konkurrans om platserna i CL-finalen vilket för att man vill visa att man är i form. Blackpool som hoppas på ett mirakel kommer tyvärr inte att få ett. Jag tror att United fixar detta på bästa tänkbara sätt och jag lirar United -1.

Lycka till.