Två offensivt starka lag som drabbar samman och båda lagen har stora bekymmer inför matchen. Jag har hittat ett givet spel, häng på!Manchester United – Tottenham
Mitt tips: Över 2.5/3 mål
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Manchester United vann sin premiär med 2-1 borta mot WBA. Man övertygade väl inte direkt men första halvtimmen såg man ruskigt bra ut och det var en härlig fart och finess United visade upp. Dock verkade man bli lite för ”mätta” efter Rooneys ledningsmål att man började slappna av med tidens gång.
Tottenham fick sin premiär inställd men spelade i Europa League i torsdags. Där krossade man Hearts på bortaplan med 5-0 och det var en övertygande offensiv fotboll som spelades och det såg riktigt bra ut!

Till den här matchen har båda lagen fleratalet skador och det är framförallt försvaren som saknar spelare. United saknar sitt viktiga mittbackspar Vidic och Ferdinand plus ordinarie högerbacken Rafael. Utöver dessa saknas även Fletcher, Valencia, Owen och Hernandez.
Tottenham saknar mittbackarna Gallsa och Ledley King och utöver dem saknas även Sandor, Palacios, Peinaar och Jenas. Enligt engelsk media kommer Modric och Crouch finnas med i truppen här medan andra uppgifter säger att ingen av dem kommer till spel då både är på väg att lämna klubben.

Som ni förstår så kommer framförallt United ställa upp med en reservbetonad backlinje här och den kommer vara väldigt ung då flera av startspelarna kommer vara runt 20 år och när de ställs mot spelare som Bale, Lennon, Van Der Vaart och Jermaine Defoe så kan man få stora bekymmer. Det blir inte bättre av att lagets nyförvärv i målet radar upp tabbar i matcherna och på de två man spelat har han legat bakom två av de 3 insläppta målen. Detta lär Tottenham utnyttja och jag tror man gör minst 1 mål här!
United som har en av Europas vassaste offensiver bör även dom kunna göra ett par mål ikväll på Gomez i Tottenham målet som ännu inte riktigt ställts på prov. Vaknar Nani, Rooney, Young o co på rätt sida så vinner man matchen och man bör göra minst 2 mål framåt.

Det är två offensivt väldigt starka lag som drabbar samman och när båda lagen har försvarsbekymmer så vore det idiotiskt att inte prova överspelet i den här matchen!