Äntligen helg och vi får se en rad fina möten där Serie A samt La liga bland annat drar igång på riktigt. Jag har dock valt att inrikta mig på ett tidigt Premier League möte då Manchester United tar emot Newcastle som kommer på besök. Newcastle som börjar säsongen dåligt, jagar fortfarande sin första seger medan United hittills är oslagbara. I mina ögon finns det bara ett lag som tar hem detta, och Newcastle måste börja få i ordning på sin defensiv. För tillfället agerar man riktigt ostabilt och det lär straffas. Häng med!

  • Match: Manchester United – Newcastle
  • Spel: Man Utd & Över 2,5 mål
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 13.45

Manchester_United_FC_crest.svg595px-Newcastle_United_Logo.svg

 

Börjar vi med att kika på Newcastle så kan man konstatera att det inte gått bra i uppstarten av ligan. Ett oavgjort resultat mot Southampton, 2-2, samt en sur förlust mot Swansea med 2-0 är ett faktum. Ett annat faktum är också att man inte har en tillräckligt bra och stabil defensiv och fyra mål på två matcher är för mycket. De insläppta målen lär ökas på idag då man möter bland ligans bästa lag, Manchester United, och börjar man inte förändra sitt sätt att agera lär det rinna undan. Avslag!

Ser vi till Manchester Uniteds situation så är det frid och fröjd i klubben just nu. Tre raka segrar varav två i ligan och en i kvalet till Champions League, och man spelar riktigt bra för tillfället. Senast besegrade man Club Brugge med 3-1 på hemmaplan där nyförvärvet Memphis Depay bland annat visade upp lite show och  visade varför han är en så pass stor talang. Innan det Avfärdade man Aston Villa samt Tottenham med 1-0 vardera och formen är i zenit. Idag ställs man mot Newcastle som visat sig vara svaga och det lär dessa United spelare straffa direkt. Jag tror att det kan rinna undan och jag tror på mål!

Så vad blir mitt lir?United är så pass stora favoriter, väljer jag att dra till med en specialare. United vinst plus över 2,5 mål i matchen ger ett underbart odds till över två gånger pengarna. Den linan tas med en insats på strax över medel!