Europa League är tillbaka och det är nu dags för avgörandet i 8-delsfinalerna. Likt förra veckan så vänds blickarna åt England där mötet mellan Manchester United och Liverpool utspelar sig. Två lag med en lång historia och många heta matcher har spelats mellan lagen. Det är bortalaget, Liverpool, som kommer till Old Trafford med en 2-0 vinst i bagaget.

Manchester United kom ifrån första mötet med blotta förskräckelsen då resultatet kunde ha blivit mycket större än 2-0 om det inte vore för en storspelande David de Gea. Hemmalagets svaga form fortsätter och man har svårt att få till någon kontinuitet i sitt spel. I helgen fick man efter mycket om och men med sig 1-1 hemma mot West Ham och lyckades på så vis rädda ett omspel i FA-cupen. Skadeläget ser alltjämt mörkt ut för Manchester United som saknar många namnstarka spelare, framför allt i de defensiva leden.

Liverpool kommer till denna match efter att ha varit spellediga sen förra mötet. Man har ägnat hela veckan åt att ladda upp inför matchen och tränaren Jürgen Klopp lovar att laget kommer göra jobbet för att ta sig vidare till nästa omgång av Europa League. Man har inga större skador att ta hänsyn till utan det är ,utöver de långtidsskadorna man haft hela säsongen, endast Martin Skrtl och Lucas Leiva som inte kan delta i mötet. 

Räkna med ett Manchester United som trycker på framåt i matchen för att ta upp det underläge man satt sig i inför matchen i Manchester. Ett Liverpool som kan sjunka ner och ligga på omställningar passar Jürgen Klopps filosofi utmärkt, med flera kvicka spelare som till exempel Roberto Firmino och Daniel Sturridge så kan även detta bli en jobbig kväll för det röda laget från Manchester.

man-united-crestLiverpool-crest

Vi att spela Asian Handicap Liverpool 0.0 FT till 1.95 och för den som vågar Liverpool FT till 2.90!
Båda spelen hittar du hos BET365