Idag väntar en hel del Champions League kval matcher, därbland ett roligt möte mellan Manchester United och Club Brugge som jag valt att reka om. Manchester United som gått riktigt bra hittills i år med två raka vinster i Premier League öppningen medan Club Brugge även dem startat sin säsong nyligen och lyckats plocka sju poäng på fyra omgångar. Det är helt klart en stor klass skillnad lagen emellan vilket man bara hör på namnen, men jobbet ska göras. Jag tror att engelsmännen löser det! Häng med!

  • Match: Manchester United – Club Brugge
  • Spel: Manchester United -1,5
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20.45

UEFA Champions League logotyp

Börjar vi med att analysera Club Brugge så kan man säga att man erhåller en ganska så stark offensiv präglat av en okej defensiv. I omgången innan denna kvalrunda slog man ut Panathinaikos efter en riktigt bra prestation hemma, 3-0. På bortaplan var man desto svagare och förlorade med 2-1. Idag möter man som sagt Manchester United som man vanligtvis inte ska kunna slå. Med tanke på det man visat upp, räcker man inte till här och då det är Old Trafford man spelar på lär det bli en omöjlig uppgift. Man får hoppas på att få med sig ett så bra resultat som möjligt ner till Belgien där man har lite bättre chanser!

Legendariska Manchester United har sedan några år tillbaks börjat pendla i sina prestationer och inte lyckats vara med i Champions League. Nu erbjuds ett ypperligt tillfälle som man bara ska ta. Club Brugge ska man slå alla dagar i veckan, och med tanke på det man visat upp i sina två raka vinster mot Aston Villa, 0-1, samt Tottenham 1-0, bör man slå detta motstånd med ett par bollar. Det litar jag på och hoppas Rooney och Co. löser det!

Så vad blir mitt lir? Då jag tror att United vinner med ett par bollar, väljer jag att lira -1,5 handikapp. Den linan erbjuder ett odds på två gånger vilket är godkänt. Insatsen får ligga på medel!