Då var det dags för City att sparka igång säsongen och man möter nykomlingen Swansea. Favorit eller skräll är frågan! Häng med.

Manchester City – Swansea
Mitt tips: City -1.5
Insats: 5/10
Odds: 1.96 Pinnacle
Spelstopp: 2011-08-15 21:00

City gjorde en bra säsong ifjol och man slutade trea i tabellen vilket innebär Champions League, man var heller inte mer än nio poäng efter United vilket var riktigt bra gjort. City visade också förra säsongen att man är ett stabilt hemmalag.

Aguero kommer förmodligen att starta på bänken, Tevez kommer inte att finnas tillgänglig då det återstår många frågetecken. I övrigt kan man mönstra fritt.

Swansea gick upp i Premier League efter kvalspel i Championship vilket får ses som en triumf. Laget tillhörde inte den bästa skaran förra säsongen när det kommer till bortaspel och förmodligen kommer man ligga på en lika nivå denna säsong. Många har svårt att se hur Swansea ska kunna överleva i Premier League. Svaret på det får vi vänta på.

Som det verkar så kommer endast kaptenen Monk att saknas och Swansea kan mönstra fritt.

City hemma i premiären mot en nykomling som är svaga på resande fot kan endast sluta på ett sätt, med slakt. Övriga topplag i Premier League har sett darriga ut i premiären och City har chansen att på en gång koppla ett grepp och visa att man är att räkna med även denna säsong. Något annat än en komfortabel seger hemma mot en nykomling finns inte för fansen eller laget och ettan är starkt.

Lycka till.