Dags för andra mötet mellan Manchester City och Paris Saint-Germain, vinnaren kommer kvalificerar sig till semifinal. PSG var det bättre laget i förra mötet som slutade 2-2 och jag tror på vidare avancemang för PSG.

  • Match: Manchester City – Paris Saint-Germain
  • Spel: PSG att kvalificera sig
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Manchester Citys säsong har inte alls varit lika bra som förra säsongen, dem ligger bara på 4:e plats i ligan och har hela femton poäng upp till succélaget Leicester. I senaste ligamatchen slog man W.B.A (2-1) men det var inte alls någon bra prestation från Citys sida och man vara nära på att tappa poäng. Längst fram i anfallet har man självklart Aguero, han har gjort arton mål i Premier League och två mål i Champions League hittills, men jag tycker dock att han är den enda vettiga forwarden som dem har till sitt förfogande. Bony håller inte alls samma klass och han kan dem verkligen inte lita på, man har dock flera offensiva alternativ på mittfältet b.la. De bruyne men han kom precis tillbaka från skada och är inte uppe i matchtempo än. Sedan är Sterling skadad och i backlinjen saknar man även sin stora ledare Kompany på grund av skadad.

mancity_200x200psg_200x200

Paris Saint-Germain har redan vunnit Ligue 1, med fem matcher kvar att spela så har man tjugoåtta poäng mer än tvåan Lyon. Detta betyder att man kan vila sina viktiga spelare i ligamatcherna för att spara dem till CL. Precis det gjorde man i helgens vinst mot Guingamp (2-0), då vilade man spelare som b.la. Zlatan, Silva, Cavani och Di Maria. Till kvällens match blir man dock utan både Luiz och Matuidi på grund av avstängningar, men istället för att Luiz kommer man sätta in Marquinhos som är en helt klart godkänd ersättare om inte bättre. På mittfältet verkar det även som om Verratti gör comeback efter skada och då svider det inte lika mycket att Matuidi är borta.


I första mötet var PSG det bättre laget, Zlatan missade b.la. en straff och hade flertalet lägen att avgöra matchen på. Bredden i PSG är även mycket bättre och det känns som att detta är året som fransmännen ska ta sig hela vägen. Lägger en insats kring medel på att PSG fixar vidare avancemang.