Man City fortsätter jaga Man United här och jag tror starkt på att man knaprar in 3 poäng här. Man är bättre på alla positioner och man har en betydligt bättre form än Fulham. Jag tar klar ställning och kliver in här!


Manchester City – Fulham
Spel: Man City -1.5, -2 (Asian Handicap)
Odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Man City har en strålande form för dagen där man radar upp segrarna. Man har fyra raka segrar bakom sig nu som man vunnit på imponerande vis. I senaste matchen slog man Arsenal på bortaplan med 2-0 och före det krossade man Watford i FA-Cupen och Stoke i ligan med 3-0 i båda matcherna! Innan det vann man över formstarka Norwich på bortaplan med 4-3. På lagets tre senaste matcher har man 8-0 i målskillnad och det talar verkligen för mitt spel här. Man vinner ofta med stora siffror! På hemmaplan är City ruskigt starka och resultatraden 8-2-1 är näst bäst i serien och lägg därtill att man har målskillnaden 25-9 på dessa matcher.

Fulham ligger på trettonde plats i tabellen och lagets form är väldigt svårbedömd för dagen. Man har den senaste tiden spelat 1-1 i två raka matcher mot Blackpool i FA-Cupen varav man vann omspelsmatchen senast efter mål i förlängningen. I ligaspelet kryssade man senast hemma mot Wigan och före det slog man WBA på bortaplan. Som ni förstår så är man väldigt svårbedömda rent formmässigt. På bortaplan har man resultatraden 2-4-5 där en av de två segrarna var i senaste bortamatchen mot WBA. Innan den segern hade laget 7 raka matcher utan seger på bortaplan. Nu möter man seriens näst bästa hemmalag som är på jakt efter titeln så man lär knappast få det lätt är idag.

Man City får klara sig utan bröderna Toure och Razak som alla är iväg på Afrikanska mästerskapen. Lägg därtill att man fortsatt får klara sig utan Maicon och Richards. Positivt för laget är att Kompanys avstängning är hävd och att man får tillbaka Nasri från hans avstängning här. Lägg därtill att Aguero och Rodwell är tillbaka från skador men det återstår att se om de får starta eller ej.
Fulham får fortsatt klara sig utan Frei och Diarra. Berbatov vilades senast och är tillbaka här, likaså Sidwell som är tillbaka från skada.

Man City har 7 poäng upp till serieledande Man United och 6 poäng ned till serietrean Chelsea så en seger idag är ett måste för laget. Man har inte råd att tappa poäng nu och speciellt inte i matcher som denna. Fulham är inget skräplag men samtidigt så är det ett lag som City måste kunna slå på sin hemmaplan för att ha med titeln att göra! City visar ruskigt fin form för dagen och jag tror att man vinner den här matchen väldigt komfortabelt!