Man United tar här emot Liverpool i ett stekhett derby på Old Trafford. Man United ångar på i ligan och har befäst sin serieledning och nu ska man alltså ta sig an Liverpool som hittat formen på nytt. Spännande drabbning som jag hittat ett bra spel i, häng på!


Man United – Liverpool

Spel: Van Persie gör mål i matchen
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.30

Spel: Van Persie gör FÖRSTA målet i matchen
Odds: 4.50 @ Ladbrokes
Insats: 4/10
Spelstopp: 14.30

Ett riktigt hett derby att vänta mellan två lag som visar fin form för dagen. United har tre raka segrar i Premier league där man vunnit på imponerande vis och målskillnaden på dessa tre skrivs till 12-3. Moståndarna Liverpool har också vass form med sina 2 storsegrar i de senaste matcherna då man krossade QPR och Sunderland med 3-0 i båda mötena! Båda lagen har som ni ser fått igång sina offensiver lagom till det här mötet och känslan är att det mycket väl kan bli en riktigt målexplosion här!

Jag väljer dock ett målskyttespel i den här matchen som känns väldigt spelvänligt! Van Persie är en typiskt spelare som kliver fram i viktiga matcher som denna. Han visar gång på gång att han är den klasspelaren som man förväntar sig att han ska vara! Han har gjort mål i fyra raker matcher och leder skytteligan i Premier League med sina 16 mål.

Wayne Rooney är fortsatt skadad för United vilket innebär att ett stort ansvar läggs på Van Persie i den här matchen!

Någon som talar för att han gör mål här är att han alltid kliver fram i stormatcher och gör nästan alltid mål när United spelar mot storlag.  Här nedan kan ni se några av de matcher som Van Persie gjort mål i som varit väldigt viktiga för laget:

- Han kvitterade på tilläggstid mot West Ham i FA-Cupen
- Han kvitterade mot Newcastle i ett viktigt skede när United vann med 4-3
- Han satte 3-2 målet borta mot City när United vann derbymatchen med 3-2
- Han satte 4-3 målet borta mot Reading när United vann med 4-3
- Han satte 3-2 målet borta mot Southampton när United vann med 3-2
- Han har gjort mål i matcherna mot Arsenal och Chelsea

Som ni ser så är Van Persie en extremt viktig spelare för United och han kliver fram när han behövs som allra mest. Han gör mål mot alla storlag som United möter! Jag tror utan tvekan att han gör mål i den här matchen!