Europaleague idag och ett hyperintressant möte på Old Trafford. Manchester United som överraskande bommade spel i Champions League tar sig an baskerna från Bilbao. United är inte det lag man varit tidigare år och jag har hittat ett intressant målspel här som känns bra på förhand.

  • Match: Man. United – Bilbao
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1.80 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:05

Manchester United är inte det storlag man varit tidigare år i mina ögon, något som även visade sig när man överraskande missade fortsatt spel i CL. I ligan går man dock riktigt bra och parkerar just nu på en andraplats i ligan efter rivalen Manchester City. Senast var man ut mot Tottenham i ligan och vann till slut med hela 3-1 på bortagräs. Men resultatet speglar knappast matchen och det var faktiskt Tottenham som hade det mesta framåt i den matchen, United var bara ruskigt effektiva när det kom till målchanser. Man blev även hårt pressade i sitt senaste framträdande i EL där man blev synade hela vägen mot Ajax och kom undan med blotta förskräckelsen, försvaret såg inte alls bra ut i den matchen.

Man saknar idag Vidic och Fletcher sedan tidigare, sedan stryker vi även Valencia och Cleverley.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilbao har gjort det otroligt bra på slutet och kommer från en blytung derbyvinst mot Sociedad i ryggen, 2-0 slutade den matchen hemma på San Mames. Tre vinster och ett kryss på sina fyra senaste vittnar om att laget är inne i en riktigt bra period för tillfället. Tränare Bielsa är inte heller den som roterar friskt i startelvorna och beräknas ställa upp med det absolut bästa han har till sitt förfogande ikväll. Detta innebär framförallt att trollgubben Muniain och strikern Llorente givetvis kommer finnas med från start idag. Llorente kommer inte bli lätt att tas med och han brukar äga luftrummet totalt när väl bollarna kommer in i boxen och jag tror han kommer få sina chanser idag.

Enda saknaden idag är mittback Amorebieta som är avstängd efter sitt senaste röda kort i EL, i övrigt ser det bra ut på skadefronten. San José går in och tar mittbacksplatsen idag och jag ser inte detta som något negativt, då Amorebieta har en förkärlek för att kasta sig in i situationer vårdlöst.

—————————————————————————

United är United och det var ett bra j-vla tag sen man gick mållösa från hemmagräset, och jag tror inte man går mållösa idag heller. Men med det försvarsspelet man visade upp mot Ajax så ser jag inte det som någon omöjlighet att även Llorente och gänget hittar målet ikväll. Jag tror inte heller att det är helt bortblåst att Bilbao faktiskt kan vinna den här matchen, för som sagt tidigare så är inte United det lag man varit tidigare år.

Testar även Llorente som målskytt med 1/10 units, 3 gånger pengarna erbjuder betsafe för detta.

Sen måste 0.5/10 units in på Bilbao som vinnare, skyhöga 7.25 hos betsafe får sig en liten liten slant.

/e@sy