Jag hittar ett intressant målskytte spel i en avgörande match mellan Kroatien och Island. Jag rekade tidigare idag om att jag tror på att Kroatien vinner detta möte trots att man visat upp halvdana takter. Man är trots allt ett topp fyra lag och alltid vana att vara med i tuffa och stora matcher. Får man igång sitt försvarsspel så lär det bädda för en hel del kontringar och där ser jag en kantspelare löpa och sätta dit dem, den kantspelaren heter Strlek!

  • Speltyp: Målskyttespel
  • Spel: Strlek över 3,5 mål
  • Odds: 1.75 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Manuel Strlek öppnade detta mästerskap galant när han pumpade in flertalet bollar mot Vitryssland. Han spelar till vardags i Polska Kielce och gör det riktigt bra då det är en klubb som gjort otroligt många framgångar på sistone. Kroatien är för dagen i behov av en vinst och efter alla dessa halvdana prestationer krävs en seger här. Man kommer spela med ordinarie sexa och där ingår Strlek som dessutom inte har någon ersättare så det lär bli hela 100% av matchen på planen. Receptet till vinst är ett bra försvarsspel och därefter enkla mål i form av kontringar. Det är något man strävat efter hela tiden och jag tror man har bra chans till att få till det idag mot ett segt och trögt Island. Därmed lirar jag Strlek att hitta nätet mer än tre gånger!

Så mitt lir grundar sig på att Kroatien vinner och gör det via kontringar samt utspel på kant. Strlek är glödhet för dagen och jag tror han hittar nätet över 3 gånger. Insats får ligga på medel!