Malmö är inne i en tuff matchperiod just nu och kommer inte att förta sig i den här matchen.

  • Match: Malmö – Syrianska
  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19.00 17/10

Analys:

Malmös trupp matchas hårt just nu med uppskjutna matcher, ligamatcher och Europaspel. det kommer säkert att roteras ganska friskt i Malmö FF som också har lite skadebekymmer. Pontus Jansson, Markus Halsti och Yago Fernandez vilar. Det lutar åt ett annorlunda backpar vilket kommer att göra att hela laget får hjälpa till lite mer i försvarsspelet. Formen är bra med 3-1-1 på de fem senaste matcherna och på hemmaplan kommer laget att ses som en liten favorit. Men det kommer att bli en tuff match då bortalaget kommer att inrikta sig på defensivt spel för att ta en pinne, som i så fall skulle räcka för att få stanna kvar i allsvenskan. Lägger vi till flera spelare som spelat många matcher på få dagar så blir det en målsnål tillställning. Malmö spelar sin 3:e match på 5 dagar idag, något att tänka på.

Syrianska har ett kanonläge att rädda det allsvenska kontraktet sedan Trelleborg förlorat på hemmaplan i går. En poäng är allt som behövs i praktiken och det har laget två matcher på sig att klara. Klarar dom det inte ikväll så har dom en hemmamatch mot GAIS på sig. I den här matchen kommer Syrianska att gå för en poäng, de har ingen anledning att chansa alls på bortaplan mot Malmö. Formen är OK med 3-1-1 och de två senaste matcherna har inte bjudit på några målfester över huvud taget. 0-1 0ch 0-0 har det blivit på slutet, att jämföra med Malmös 1-0, 1-0.

Malmö kommer inte att förta sig här och Syrianska går för en pinne för att säkra kontraktet, det tyder på en målsnål match. Oddset är bra och spelas med en liten insats.

Lycka till!

//Josef